ریاست پردیس::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهش و بین الملل::
معاونت اداری و مالی::
مدیریت فرهنگی::
گروه های آموزشی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آلبوم تصاویر::
فرمها و دستور العمل ها::
ارتباط با ما::

آخرین مطالب بخش
:: اطلاعیه مهم در خصوص تعطیلات تابستانی آموزش پردیس دانشگاهی
:: برنامه زمانبندی مصاحبه دکتری پردیس دانشگاهی ورودی های 97
ارتباط با مسئولان دانشکده ها

نحوه نگارش پایان نامه

شرایط پذیرش

اطلاعات آموزشی (گلستان)

آزمونهای برگزار شده
:: تمدید مهلت ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۸/۵ |

به اطلاع پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت پردیس دانشگاهی میرساند در صورتی که موفق به ثبت نام خود نشده اند، میتوانند روزهای چهارشنبه و شنبه مورخ 6 و 9 آبان ماه سالجاری به دفتر مرکزی پردیس دانشگاهی واقع در میدان رسالت - خیابان هنگام - خیابان دانشگاه علم و صنعت ایران - دانشگاه علم و صنعت ایران - دانشکده فناوری های نوین - طبقه همکف - دفتر مرکزی پردیس دانشگاهی مراجعه نمایند.

با آرزوی موفقیت

آموزش پردیس دانشگاهی

دفعات مشاهده: 3411 بار   |   دفعات چاپ: 526 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 3741