اخبار و اطلاعیه‏ های آموزشی

«اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال»

من شعـــار امســــال را « اقتصــــاد مقاومتی؛ تولید- اشتغــــال » قرار می دهم ؛ یعنی اقتصــــاد مقاومتــی عنوان کلی است، بعد تولید و اشتغال؛ این مجموع نقاطــی است که بایستی همــه بر روی آن متمــــرکز بشــــوند. مطالبـــه ی من و مطالبـــه ی مردم از مسئولین عزیز و محترم این است که بر روی این دو نقطه متمرکز بشوند و کارها را با برنامه ریزی انجام بدهند و انشاءا... در پایان ســـال نتـــایج آن را بتوانند به مردم گزارش کنند. امیدواریم که همــــه ی شمـــــا در تحت عنایات حضــــرت بقیه ا... (ارواحناه فداه) و با دعای ارواح مطهــــر شهیـــدان و امام بزرگوار، سال شاد و خوش و همراه با امنیت و رفاهی را برخوردار باشید و با خود داشته باشید.

امروز: مورخ

:: ارتقا علمی
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی/ 14 شهریور 1396
:: تبریک
:: برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه کارکنان دانشگاه/ 22 شهریور 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی

:: برگزاری سومین کنفـــرانس ملـــی و اولین کنفرانس بین‏المللی پژوهش‏ های کاربردی در مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱۰/۱۳ |

سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین‏المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات 15 بهمن ماه 94 در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‏گردد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‏توانند به آدرس http://www.citconf.ir/fa/ مراجعه نمایند.

محورهای همایش
محورهای همایش کامپیوتر:

مهندسی نرم افزار

سیستم های نرم افزاری، مهندسی نرم افزار و روش های صوری، معماری نرم افزار، مهندسی وب، پایگاه داده عملیاتی و پایگاه داده تحلیلی، داده کاوی، امنیت اطلاعات و امنیت سیستم های نرم افزاری، تست و ارزیابی سیستم های نرم افزاری، نظریه محاسبات، مباحث ویژه در مهندسی نرم افزار، سایر مباحث مرتبط با مهندسی نرم افزار و سایر موارد مرتبط.

هوش مصنوعی

هوش مصنوعی و یادگیری، بینایی ماشین و پردازش تصویر، محاسبات نرم، پردازش صوت و سیگنال، شناسایی الگو، پردازش زبان طبیعی، سیستم چند عامله، مباحث ویژه در سیستم هوشمند و محاسبات نرم، سایر مباحث مرتبط با سیستم های هوشمند و سایر موارد مرتبط.

معماری کامپیوتر

معماری کامپیوتر، سیستم های حسابی، قابلیت اطمینان، تحمل پذیری اشکال و آزمون پذیری، معماری سیستم های موازی، مدلسازی و ارزیابی کارآیی سیستم های کامپیوتری، مدارهای مجتمع در مقیاس بسیار بزرگ، سیستم های نهفته و بی درنگ، سیستم های قابل پیکربندی، فناوری نوظهور، مباحث ویژه در سیستم دیجیتالی، شبکه های ارتباطی موبایل و بی سیم، سایر مباحث مرتبط با سیستم های دیجیتالی و سایر موارد مرتبط.

فن آوری اطلاعات و ارتباطات

شبکه های کامپیوتری، انتقال داده، امنیت شبکه های کامپیوتری، محاسبات اینترنتی، مشبک و خوشه ای، پردازش موازی و سیستم های توزیع شده، مدلسازی و ارزیابی کارآیی شبکه های کامپیوتری، مباحث ویژه در شبکه های کامپیوتری و سیستم توزیع شده، معماری سازمانی فناوری اطلاعات، یادگیری الکترونیکی، سیستم های محاسباتی انسان محور، مدیریت فناوری اطلاعات، تجارت الکترونیکی، سیستم های حمل و نقل و انتقال و ارتباطات هوشمند، معماری اطلاعات و مدیریت دانش و سایر موارد مرتبط.

و تمامی موضوعات مرتبط با علوم کامپیوتر

محورهای همایش فن آوری اطلاعات:

مدیریت و برنامه‌ریزی فناوری اطلاعات

یادگیری الکترونیکی

دولت الکترونیکی

تجارت و بانکداری الکترونیکی

شبکه‌های اجتماعی

رایانش مجازی

معماری سازمانی

سیستم‌های اطلاعاتی مقیاس وسیع

یکپارچه‌سازی سیستم‌های سازمانی

تعامل‌پذیری