مطالب علمی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: پنجشنبه مورخ ۶ تیر ۱۳۹۸

:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
:: جلسه ی 19 اسفند انجمن با مدیر دفتر نظارت و ارزشیابی
:: نشست 14 اسفند شورای شاخه با معاونت آموزش دانشگاه

:: برگزاری جلسه فرهنگی اساتید دانشکده مهندسی صنایع با سخنرانی حجه الاسلام والمسلمین کریمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۳ |

اولین جلسه فرهنگی اساتید دانشکده مهندسی صنایع در سال تحصیلی جدید با سخنرانی حجه‏الاسلام و المسلمین کریمی پیرامون « نقش حضرت زینب سلام الله علیها پس از حادثه عاشورا » روز دوشنبه مورخ بیست و ششم مهرماه ماه 1395 (از ساعت 12:45 تا 14) برگزار گردید.

جلسه با روخوانی سوره مبارکه فجر توسط اساتید حاضر در جلسه آغاز و سپس جناب آقای دکتر معینی از اساتید دانشکده مهندسی صنایع تفسیری کوتاه از آیات قرائت شده ارائه نمودند. در ادامه برنامه اهداء جوایز مسابقه کتابخوانی عید غدیر  (کتاب ذره‌ای از بی‌نهایت: گزیده‌ای داستان‌های کوتاه از کرامات حضرت امام علی علیه السلام) که ویژه کارکنان دانشکده‌های مهندسی صنایع و مهندسی پیشرفت برگزار شده بود، برگزار شد. در این بخش از خانم‌ها رجبی، رحمتی، هادیان، حنفی‌زاده و آقایان بیدی، کرابی و رجبی به عنوان برگزیدگان مسابقه کتابخوانی تقدیر به عمل آمد.

در ادامه جلسه حجه الاسلام و المسلمین کریمی به تبیین برخی مفاهیم و عبارات سوره مبارکه فجر و ارتباط معنایی آن با قیام حضرت اباعبدالله پرداختند. ایشان کسب مقام رضایت خداوند متعال و رعایت ملاحظات آن در نیت و عمل را رمز کلیدی رستگاری برشمردند. همچین ایشان ضمن بازخوانی رفتار و گفتار عزت آفرین حضرت زینب سلام الله علیها در برخورد با مصائب واقعه عاشورا و حوادث پس از آن، سیره آن بانوی صبور را منطبق بر رضای خداوند متعال دانسته و بر پیروی از  سیره آن بانوی مطهره تأکید کردند.

دفعات مشاهده: 2058 بار   |   دفعات چاپ: 298 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 3899