اخبار و اطلاعیه‏ های آموزشی

«اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال»

من شعـــار امســــال را « اقتصــــاد مقاومتی؛ تولید- اشتغــــال » قرار می دهم ؛ یعنی اقتصــــاد مقاومتــی عنوان کلی است، بعد تولید و اشتغال؛ این مجموع نقاطــی است که بایستی همــه بر روی آن متمــــرکز بشــــوند. مطالبـــه ی من و مطالبـــه ی مردم از مسئولین عزیز و محترم این است که بر روی این دو نقطه متمرکز بشوند و کارها را با برنامه ریزی انجام بدهند و انشاءا... در پایان ســـال نتـــایج آن را بتوانند به مردم گزارش کنند. امیدواریم که همــــه ی شمـــــا در تحت عنایات حضــــرت بقیه ا... (ارواحناه فداه) و با دعای ارواح مطهــــر شهیـــدان و امام بزرگوار، سال شاد و خوش و همراه با امنیت و رفاهی را برخوردار باشید و با خود داشته باشید.

امروز: یکشنبه مورخ ۲۸ آبان ۱۳۹۶

:: نشست فرهنگی اساتید / انقلاب، آمریکا تا به امروز / 22 آبان 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه برنامه زمانبندی ثبت نام تکمیل ظرفیت (بهمن 96) مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی
:: نشست فرهنگی اساتید / حجت الاسلام ابراهیمی نژاد/ 8 آبان 1396
:: برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه کارکنان دانشگاه 2 آبان 1396

:: حمایت از پایان نامه تحصیلات تکمیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۳ |

شرکت بهینه سازی مصرف سوخت در راستای گسترش پژوهش های بنیادی، کاربردی و توسعه ای در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی و استفاده از ظرفیت تحقیقاتی دانشگاه ها، از پایان نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا که در راستای محورهای پژوهشی این شرکت قرار دارند، حمایت مالی می نماید. از دانشجویانی که موضوع پایان نامه ایشان در راستای اولویت های پژوهشی این شرکت قابل مشاهده در آدرس www.ifco.ir- بخش واحد پژوهش و فناوری- حمایت از پایان نامه های دانشجویی ) باشد، دعوت می شود. ضمن مطالعه دستورالعمل حمایت از پایان نامه های دانشجویی (قابل دسترسی از طریق صفحه فوق در تارنمای شرکت بهینه سازی)، نسبت به تکمیل برگ پیشنهاد موضوع پایان نامه دانشجویی و اخذ امضای  استاد راهنمای مربوطه اقدام و برای انجام مراحل بعدی به دبیرخانه شرکت بهینه سازی مصرف سوخت ارسال نمایند.

دفعات مشاهده: 885 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.236 seconds with 1075 queries by yektaweb 3504