اخبار و اطلاعیه‏ های آموزشی

«اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال»

من شعـــار امســــال را « اقتصــــاد مقاومتی؛ تولید- اشتغــــال » قرار می دهم ؛ یعنی اقتصــــاد مقاومتــی عنوان کلی است، بعد تولید و اشتغال؛ این مجموع نقاطــی است که بایستی همــه بر روی آن متمــــرکز بشــــوند. مطالبـــه ی من و مطالبـــه ی مردم از مسئولین عزیز و محترم این است که بر روی این دو نقطه متمرکز بشوند و کارها را با برنامه ریزی انجام بدهند و انشاءا... در پایان ســـال نتـــایج آن را بتوانند به مردم گزارش کنند. امیدواریم که همــــه ی شمـــــا در تحت عنایات حضــــرت بقیه ا... (ارواحناه فداه) و با دعای ارواح مطهــــر شهیـــدان و امام بزرگوار، سال شاد و خوش و همراه با امنیت و رفاهی را برخوردار باشید و با خود داشته باشید.

امروز: مورخ

:: ارتقا علمی
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی/ 14 شهریور 1396
:: تبریک
:: برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه کارکنان دانشگاه/ 22 شهریور 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی

:: طراحی مدلی برای رتبه بندی دانشکده های مهندسی صنایع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۸ |

محققین دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران با استفاده از نظریه تحلیل پوششی داده ها اقدام به رتبه بندی دانشکده های مهندسی صنایع دنیا بر اساس سه شاخص H-Index, G-Index و I10 بر مبنای بانک اطلاعاتی اسکوپوس نمودند. این پژوهش علمی به راهنمایی دکتر رسول نورالسناء و مشاوره دکتر سیدجعفر سجادی و تلاش دانشجوی کارشناسی ارشد پرنیان اصغری به انجام رسید.

بر این اساس دو دانشگاه جورجیا تک و میشگان در زمره بهترین دانشکده های مهندسی صنایع دنیا قرار گرفته و در رتبه های اول و دوم قرار گرفتند. همچنین دانشکده های صنایع دانشگاه های تهران، امیرکبیر، علم و صنعت ایران، دانشگاه آزاد اسلامی، صنعتی شریف، تربیت مدرس و مازندران به ترتیب حائز رتبه های برتر در ایران و جزو 50 دانشکده صنایع برتر دنیا قرار گرفتند. نتایج رتبه بندی بدست آمده با نتایج رتبه بندی اعلان شده از سایر سایت های بین المللی تشابه زیادی دارد. جزئیات روش مورد استفاده در سایت زیر قابل دستیابی است.

دفعات مشاهده: 916 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 1.588 seconds with 1078 queries by yektaweb 3455