اخبار و اطلاعیه‏ های آموزشی

«اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال»

من شعـــار امســــال را « اقتصــــاد مقاومتی؛ تولید- اشتغــــال » قرار می دهم ؛ یعنی اقتصــــاد مقاومتــی عنوان کلی است، بعد تولید و اشتغال؛ این مجموع نقاطــی است که بایستی همــه بر روی آن متمــــرکز بشــــوند. مطالبـــه ی من و مطالبـــه ی مردم از مسئولین عزیز و محترم این است که بر روی این دو نقطه متمرکز بشوند و کارها را با برنامه ریزی انجام بدهند و انشاءا... در پایان ســـال نتـــایج آن را بتوانند به مردم گزارش کنند. امیدواریم که همــــه ی شمـــــا در تحت عنایات حضــــرت بقیه ا... (ارواحناه فداه) و با دعای ارواح مطهــــر شهیـــدان و امام بزرگوار، سال شاد و خوش و همراه با امنیت و رفاهی را برخوردار باشید و با خود داشته باشید.

امروز: جمعه مورخ ۳ آذر ۱۳۹۶

:: نشست فرهنگی اساتید / انقلاب، آمریکا تا به امروز / 22 آبان 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه برنامه زمانبندی ثبت نام تکمیل ظرفیت (بهمن 96) مقطع کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی
:: نشست فرهنگی اساتید / حجت الاسلام ابراهیمی نژاد/ 8 آبان 1396
:: برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه کارکنان دانشگاه 2 آبان 1396

:: برگزاری جلسه فرهنگی اساتید دانشکده مهندسی صنایع با سخنرانی حجه الاسلام والمسلمین کریمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۷ |

جلسه فرهنگی اساتید و کارکنان دانشکده مهندسی صنایع به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (ع) با سخنرانی حجه ‏الاسلام و المسلمین کریمی پیرامون «فضائل و مشی مبارزاتی حضرت زهرا (ع)» روز دوشنبه مورخ نهم اسفند ماه 1395 (از ساعت 12:45 تا 14) برگزار گردید.

جلسه با قرائت آیاتی از سوره مبارکه انسان (دهر) که پیرامون فضائل اهل بیت پیامبر اسلام (ص) نازل شده است، آغاز شد.

در ادامه جلسه حجه الاسلام و المسلمین کریمی ضمن تبیین نقش و فضائل حضرت زهرا (س) بر مشی جهادی ایشان و همسر بزرگوارشان امیر المومنین (ع) پرداختند. ایشان با اشاره به سبک زندگی جهادی حضرت ام ابیها (س) در بعد فردی و اجتماعی با ذکر برخی حوادث و روایات تاریخی و همچنین استناد به سخنان و خطبه‌های ایشان بر لزوم پیروی از سیره عملی حضرت فاطمه (ع) تأکید کردند.

دفعات مشاهده: 453 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.178 seconds with 1077 queries by yektaweb 3506