اخبار و اطلاعیه‏ های آموزشی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

«حمایت از کالای ایرانی»

درباره‌ی سال ۹۷ سالــــی که از این لحظه آغاز می‌شود  آنچه مهم است، این است که همـــه بایــد سخت کار کننــد. بنــده در شعارهــای سالهـــا معمولاً مخــاطب را مسئولیــن قـــرار میدادم؛ امسال مخاطب، همه‌ی آحاد ملّت و از جمله مسئولین خواهند بود. مقدّمتاً عرض کنم، مسئله‌ی اقتصاد و فرهنگ و مسائل گوناگون همه مطــرح است لکـــن مسئلـــه‌ی اصلــــی مــــا امســــــال هم مسئلـــه‌ی اقتصــــاد و معیشت مردمـــــی است. همــــه باید تلاش کنند، همه باید کار کنند و محـور هم عبـــارت است از تولید ملّی؛ یعنی اگر چنانچه تولید ملّی را -با شرحـــی که ان‌شــاءالله در سخنــــرانی عــرض خواهم کرد- همـــه تعقیب کننــــد و دنبــــال‌گیـــری کننــــد، بسیـــاری از مشــــکلات اقتصــــادی، مشـــکلات معیشتــــیِ مردم -هم مسئلــــه‌ی اشتغال، هم مسئله‌ی سرمایه‌گذاری و بقیّه‌ی چیزها- حل خواهد شد. آسیبهای اجتماعــی به میـزان زیادی کاهش پیدا خواهد کرد؛ یعنی محور، تولید ملّی است. بنابراین اگر تولیــد ملّـــــی شتاب بگیرد، بسیــــاری از مشکلات حل خواهد شد. من این را محــور قرار دادم برای شعــار امسال؛ شعــــار امســال «حمایت از کـــالای ایرانی» است؛ سال «حمایت از کالای ایرانی». این فقط مربوط به مسئولین نیست؛ آحاد ملّت همه می‌توانند در این زمینـــه کمک بکنند و به معنـــای واقعی کلمه وارد میدان بشوند. البتّه این حمایت از پنج شش جهت، ابعاد مختلفـــــی دارد که این ابعـــاد را من ان‌شاءالله در سخنرانـی باز خواهم کرد و تشـــریح خواهم کرد و آنچـــه را که قشرهــای مختلف مردم و مسئولیـــنِ گوناگون کشور میتوانند انجام بدهند، ان‌شــاءالله مطــــرح خواهم کرد.
امیدوارم ان‌شاءالله خدای متعال کمک کند، هم به مسئولین، هم به مردم که بتوانند وظایف خودشان را به بهترین وجهی انجام بدهند و امسال این شعار را -که شعار «حمایت از کالای ایرانی» است- به معنای واقعی کلمه به تحقّق برسانند.

امروز: یکشنبه مورخ ۳۱ تیر ۱۳۹۷

:: برگزاری کلاس های تابستانی ویژه فرزندان اساتید و کارمندان محترم دانشگاه 5تیر1397
:: قابل توجه دانشجویان واحد نور
:: اطلاعیه مهم در خصوص هزینه مصاحبه دکتری
:: برنامه زمانبندی مصاحبه دکتری پردیس دانشگاهی ورودی های 97
:: مسابقه فرهنگی کارکنان به مناسبت ماه شعبان / 26 اردیبهشت 1397

:: گزارش برگزاری سومین همایش از سلسله همایش های طعم کارآفرینی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۳۱ |

سومین همایش از سلسله همایش های طعم کارآفرینی روز دوشنبه  18 اردیبهشت ماه 96 در آمفی تئاتر شهید شهبازی دانشکده به همت دفتر فرهنگی دانشکده صنایع برگزار گردید.

در این همایش که با رویکردی نو به برگزاری پنل های تخصصی پرداخته شد کارآفرینان و سرمایه گذاران استارت آپ ها در قالب دو پنل کارآفرینان موفق و تامین مالــی کسب و کارها به بیان صحبت ها و تجربیات خود پرداختند. همچنین در یک اقدام نوآورانه از طریق ارتباط تصویری با دکتر کامران پی نبر در دانشگاه جورجیاتک آمریکا ارتباط برقرار گردید.

در پنل کارآفرینان موفق، مهندس مجید کیانپور( موسس شرکت تجربه شاپرک آبی) به بیان فرصت ها و چالش ها و زمینه های فعالیت در حوزه مشاوره پرداختند و از تجربیات خود درباره فعالیت در شرکت های بزرگ به عنوان مشاور تا تصمیم به کارآفرینـــی و تاسیس شرکت شاپرک آبی سخنرانـــی نمودند. دکتـــر عماد قائنــی( موسس وب سایت وب یاد) نیز به بالا و پایین های مسیر کارآفرینی اشاره نموده و تجربیات خود درباره شروع یک کارآفرینی به نام وب یاد را با حضار به اشتراک گذاشتند.

در پنل تامین مالی کسب و کارها که با حضور دکتر سیدمهدی سادات رسول( مدیرعامل صندوق پژوهش و توسعه صادرات شریف)، مهندس محمود کریمی( مدیرعامل سابق شرکت سرمایه گذاری کارآفرینی سیمرغ آریا)، مهندس مهدی غلاملو( مدیر صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر نوآوری و شکوفایی) و مهندس مرتضی دانش( مدیر کارآفرینی شرکت طرفه نگار) با مدیریت سرکارخانم دکتر حیدری( دبیر انجمن صنفی و کارفرمایی صندوق های خطرپذیر کشور) و با همکاری صندوق وی سی ایران برگزار گردید، به نحوه جذب سرمایه برای استارت آپ ها پرداخته شد.

دکتر کامران پی نبر( استادیار دانشکده مهندسی صنایع و سیستم ها دانشگاه جورجیاتک) از طریق ارتباط تصویری به مکانیزم ها و سازمان های حمایتی از کارآفرینی در دانشگاه جورجیا تک اشاره ای نمودند و چرخه حمایت از استارت آپ ها را در دانشگاه جورجیا تک تشریح نمودند.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس سلسله همایش های طعم کارآفرینی مراجعه نمایند:

www.tamekarafarini.ir

دفعات مشاهده: 1468 بار   |   دفعات چاپ: 179 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 3731