اخبار و اطلاعیه‏ های آموزشی

«اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال»

من شعـــار امســــال را « اقتصــــاد مقاومتی؛ تولید- اشتغــــال » قرار می دهم ؛ یعنی اقتصــــاد مقاومتــی عنوان کلی است، بعد تولید و اشتغال؛ این مجموع نقاطــی است که بایستی همــه بر روی آن متمــــرکز بشــــوند. مطالبـــه ی من و مطالبـــه ی مردم از مسئولین عزیز و محترم این است که بر روی این دو نقطه متمرکز بشوند و کارها را با برنامه ریزی انجام بدهند و انشاءا... در پایان ســـال نتـــایج آن را بتوانند به مردم گزارش کنند. امیدواریم که همــــه ی شمـــــا در تحت عنایات حضــــرت بقیه ا... (ارواحناه فداه) و با دعای ارواح مطهــــر شهیـــدان و امام بزرگوار، سال شاد و خوش و همراه با امنیت و رفاهی را برخوردار باشید و با خود داشته باشید.

امروز: مورخ

:: ارتقا علمی
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی/ 14 شهریور 1396
:: تبریک
:: برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه کارکنان دانشگاه/ 22 شهریور 1396
:: مدارک لازم برای ثبت نام و ضوابط آموزشی ویژه دانشجویان ورودی 96 پردیس دانشگاهی

:: برگزاری دومین نشست هم اندیشی مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۸ |

دومین نشست هم اندیشی مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار، بیست و دوم تیرماه 1396 توسط شرکت بهفا در دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

شرکت بهفا (از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران)، به عنوان نماینده انحصاری انجمن بین‌المللی مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار در ایران، اقدام به برگزاری سلسله جلسات ماهانه هم‌اندیشی مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار نموده است. این جلسات با محوریت تبادل تجارب در حوزه مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار به صورت رایگان و جهت ترویج دانش عملیاتی BPM برگزار می‌شود.

اولین جلسه از نشست‌های مذکور در تاریخ 25 خردادماه 96 برگزار شد و دومین جلسه آن قرار است 22 تیرماه 96   از ساعت 15 الی 17 در سالن کنفرانس دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شود. شرکت در این جلسات، برای عموم علاقه‌مندان این حوزه رایگان و منوط به ثبت نام در وبسایت انجمن به نشانی http://www.behfaco.ir/BPMmeetings_2nd/   خواهد بود.

مهرداد آقامحمدعلی کرمانی (مدیرعامل نماینده انجمن بین الماللی مدیریت فرآیند)، درباره این جلسه گفت: دومین جلسه از نشست‌های هم اندیشی مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار، در دو بخش برگزار خواهد شد. بخش اول توسط دکتر محمدرضا رسولی (عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران) با موضوع «بازمهندسی فرآیندهای کسب ‌وکار» ارائه می‌شود و در بخش دوم نیز قرار است لیلا نظری (نماینده شرکت هواپیمایی آتا)، تجارب خود را با موضوع «چالش‌ها و موانع اجرای پروژه‌های بازمهندسی فرآیندهای کسب ‌وکار در سازمان» برای شرکت کنندگان تشریح نماید. در انتهای جلسه نیز زمانی به پرسش و پاسخ میان شرکت کنندگان اختصاص داده خواهد شد.

دفعات مشاهده: 205 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.419 seconds with 1078 queries by yektaweb 3455