اخبار و اطلاعیه‏ های آموزشی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

«حمایت از کالای ایرانی»

درباره‌ی سال ۹۷ سالــــی که از این لحظه آغاز می‌شود  آنچه مهم است، این است که همـــه بایــد سخت کار کننــد. بنــده در شعارهــای سالهـــا معمولاً مخــاطب را مسئولیــن قـــرار میدادم؛ امسال مخاطب، همه‌ی آحاد ملّت و از جمله مسئولین خواهند بود. مقدّمتاً عرض کنم، مسئله‌ی اقتصاد و فرهنگ و مسائل گوناگون همه مطــرح است لکـــن مسئلـــه‌ی اصلــــی مــــا امســــــال هم مسئلـــه‌ی اقتصــــاد و معیشت مردمـــــی است. همــــه باید تلاش کنند، همه باید کار کنند و محـور هم عبـــارت است از تولید ملّی؛ یعنی اگر چنانچه تولید ملّی را -با شرحـــی که ان‌شــاءالله در سخنــــرانی عــرض خواهم کرد- همـــه تعقیب کننــــد و دنبــــال‌گیـــری کننــــد، بسیـــاری از مشــــکلات اقتصــــادی، مشـــکلات معیشتــــیِ مردم -هم مسئلــــه‌ی اشتغال، هم مسئله‌ی سرمایه‌گذاری و بقیّه‌ی چیزها- حل خواهد شد. آسیبهای اجتماعــی به میـزان زیادی کاهش پیدا خواهد کرد؛ یعنی محور، تولید ملّی است. بنابراین اگر تولیــد ملّـــــی شتاب بگیرد، بسیــــاری از مشکلات حل خواهد شد. من این را محــور قرار دادم برای شعــار امسال؛ شعــــار امســال «حمایت از کـــالای ایرانی» است؛ سال «حمایت از کالای ایرانی». این فقط مربوط به مسئولین نیست؛ آحاد ملّت همه می‌توانند در این زمینـــه کمک بکنند و به معنـــای واقعی کلمه وارد میدان بشوند. البتّه این حمایت از پنج شش جهت، ابعاد مختلفـــــی دارد که این ابعـــاد را من ان‌شاءالله در سخنرانـی باز خواهم کرد و تشـــریح خواهم کرد و آنچـــه را که قشرهــای مختلف مردم و مسئولیـــنِ گوناگون کشور میتوانند انجام بدهند، ان‌شــاءالله مطــــرح خواهم کرد.
امیدوارم ان‌شاءالله خدای متعال کمک کند، هم به مسئولین، هم به مردم که بتوانند وظایف خودشان را به بهترین وجهی انجام بدهند و امسال این شعار را -که شعار «حمایت از کالای ایرانی» است- به معنای واقعی کلمه به تحقّق برسانند.

امروز: جمعه مورخ ۱ تیر ۱۳۹۷

:: قابل توجه دانشجویان واحد نور
:: اطلاعیه مهم در خصوص هزینه مصاحبه دکتری
:: برنامه زمانبندی مصاحبه دکتری پردیس دانشگاهی ورودی های 97
:: مسابقه فرهنگی کارکنان به مناسبت ماه شعبان / 26 اردیبهشت 1397
:: سفر خانوادگی اساتید، قطار گردشگری شمال/ 21 اردیبهشت 1397

:: برگزاری دومین نشست هم اندیشی مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۸ |

دومین نشست هم اندیشی مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار، بیست و دوم تیرماه 1396 توسط شرکت بهفا در دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

شرکت بهفا (از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران)، به عنوان نماینده انحصاری انجمن بین‌المللی مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار در ایران، اقدام به برگزاری سلسله جلسات ماهانه هم‌اندیشی مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار نموده است. این جلسات با محوریت تبادل تجارب در حوزه مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار به صورت رایگان و جهت ترویج دانش عملیاتی BPM برگزار می‌شود.

اولین جلسه از نشست‌های مذکور در تاریخ 25 خردادماه 96 برگزار شد و دومین جلسه آن قرار است 22 تیرماه 96   از ساعت 15 الی 17 در سالن کنفرانس دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شود. شرکت در این جلسات، برای عموم علاقه‌مندان این حوزه رایگان و منوط به ثبت نام در وبسایت انجمن به نشانی http://www.behfaco.ir/BPMmeetings_2nd/   خواهد بود.

مهرداد آقامحمدعلی کرمانی (مدیرعامل نماینده انجمن بین الماللی مدیریت فرآیند)، درباره این جلسه گفت: دومین جلسه از نشست‌های هم اندیشی مدیریت فرآیندهای کسب ‌وکار، در دو بخش برگزار خواهد شد. بخش اول توسط دکتر محمدرضا رسولی (عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران) با موضوع «بازمهندسی فرآیندهای کسب ‌وکار» ارائه می‌شود و در بخش دوم نیز قرار است لیلا نظری (نماینده شرکت هواپیمایی آتا)، تجارب خود را با موضوع «چالش‌ها و موانع اجرای پروژه‌های بازمهندسی فرآیندهای کسب ‌وکار در سازمان» برای شرکت کنندگان تشریح نماید. در انتهای جلسه نیز زمانی به پرسش و پاسخ میان شرکت کنندگان اختصاص داده خواهد شد.

دفعات مشاهده: 763 بار   |   دفعات چاپ: 139 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 3705