:: معاون آموزشی دانشگاه، در نشست مشترک دانشگاههای ایران و هندوستان شرکت کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۹ |
معاون آموزشی دانشگاه، در نشست مشترک دانشگاههای ایران و هندوستان شرکت کرد

نشست مشترک دانشگاههای ایران و هندوستان، با هدف طراحی استراتژی و همکاریهای مشترک علمی و صنعتی در انستیتو تکنولوژی هند برگزار شد.
در این نشست که با هماهنگی رایزن علمی سفارت جمهوری اسلامی ایران در شبه قاره هند و سفارت جمهوری اسلامی ایران، از 24 تا 29 مردادماه 1396 برگزار شد، دانشگاه علم و صنعت ایران حضور داشت.
در این سفر از هفت انستیتو تکنولوژی سطح یک هند شامل دهلی نو، بمبی، مدرس، کوایی، کانپور، خاراکپور و رورکی بازدید به عمل آمد.
در اولین روز این برنامه، به همراهی دکتر محمدرضا خلیلی (رایزن علمی سفارت جمهوری اسلامی ایران در شبه قاره هند)، بازدید از آزمایشگاهها و مراکز علمی- تحقیقاتی نظیر مرکز استفاده از تکنولوژی هوشمند برای نابینایان، آزمایشگاههای تحقیقاتی پردازش علائم و مرکز IT دانشگاه I.I.T. دهلی نو انجام شد. بازدید از دانشکده برق کامپیوتر و نشست با رییس دانشکده کامپیوتر این دانشگاه در خصوص روشهای همکاری و بازدید از مراکز تحقیقاتی، سایت مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه دانشگاه دیگر برنامه های روز اول بود.
در مراسم افتتاحیه که بیست و چهارم مردادماه با حضور رییس انستیتو تکنولوژی هند دهلی نو، برخی از روسا و معاونین انستیتو تکنولوژی هند سایر شهرها و تعداد قابل توجهی از روسا و اساتید دانشکده های انستیتو تکنولوژی هند  و نمایندگان دانشگاههای ایران، همچنین رایزن علمی و قائم مقام سفارت جمهوری اسلامی ایران در هند برگزار شد، دکتر محسن کلانتر (معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران) به نیابت از سوی هیات ایرانی، دلایل همکاری دوجانبه و روشهای محقق کردن این همکاریها و موارد لازم در خصوص این تعاملات را مطرح کرد. وی تاکید کرد در همکاری بین دانشگاههای ایران و انستیتو تکنولوژی هند، علاوه بر موارد آموزشی، فرصتهای مطالعاتی اساتید و دانشجویان، برگزاری دوره های کوتاه مدت توسط اساتید هر دو طرف همکاری، استفاده از ظرفیتهای تحقیقاتی طرفین در مواردی مثل آموزش مجازی، آماده سازی نقشه راه تحقیقات دو جانبه و همکاری در ارتباط با انجمنهای علمی نیز می تواند نقش مهمی را در تعاملات ایفا نماید.
بازدید از چند مرکز تحقیقاتی فعال که پروژههای علمی آن منجر به تجاری سازی در انستیتو تکنولوژی هند دهلی نو شده بود از جمله مرکز تحقیقات نیمه رساناها در دانشکده فیزیک، برگزاری جلسات با اساتید دانشکده برق و مرکز تحقیقات انرژی انستیتو تکنولوژی هند و انجام هماهنگیهای لازم، برگزاری چند نشست منجر به طرح موضوع همکاری بین مراکز و برگزاری جلسات تخصصی، از عمده ترین برنامه های روز دوم حضور در هند بود.
ادامه بازدید و نشستها در شهر علمی دانشگاهی رورکی و انستیتو تکنولوژی هند در رورکی پی گرفته شد. در این دانشگاه نیز ابتدا مراسم افتتاحیه برگزار شد که در آن از سوی هیات ایرانی، دکتر خلیلی، دکتر کلانتر و دکتر محمد بهشتی بحث های متفاوتی در خصوص همکاری و تعاملات دو طرفه ارایه دادند. سپس از امکانات و ظرفیت های متفاوت این دانشگاه بازدید به عمل آمد که از آن میان، آزمایشگاه هیدرولوژی از دانشکده عمران، آزمایشگاه انرژی سیستمهای قدرت و آزمایشگاه کنترل سیستم های قدرت از دانشکده برق، آزمایشگاه ابر رساناها در دانشکده مکانیک، قابل ذکراست.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1545 بار   |   دفعات چاپ: 150 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3731