:: برگزاری بیست و هفتمین رویداد کارنو در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۵ |
برگزاری بیست و هفتمین رویداد کارنو در دانشگاه علم و صنعت ایران

بیست و هفتمین رویداد کارنو با رویکرد توانمندسازی سرمایه های انسانی فناوری نانو در تاریخ ۳ تا ۵ آبان ماه ۱۳۹۶ (چهارشنبه، پنج‌شنبه و جمعه) به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران- تهران برگزار  خواهد شد.
در این رویداد دو گواهینامه معتبر به شرکت‌کنندگان اعطا می‌شود که عبارتند از گواهینامه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و گواهینامه بین‌المللی فنی و حرفه‌ای کشور
شرکت‌کنندگان این رویداد کارآفرینی عبارتند از:
- دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته ها و گرایش‌های فناوری نانو
- دانشجویان و فارغ‌التحصیلان سایر رشته ها ( دارای پایان نامه نانو مورد تایید ستاد نانو )
- دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مدیریت (حداکثر ۱۰ نفر)
لازم به ذکر است که حضور شرکت کنندگان در طول سه روز برگزاری رویداد، الزامی است و این رویداد فاقد امکانات خوابگاهی است. لطفا قبل از ثبت نام وارد سایت nano.ir شده و فرم عضویت سایت نانو را تکمیل کنید.
هزینه ثبت‌نام در رویداد کارنو ۳۵۰ هزار تومان است که برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌ها و گرایش‌های نانو و یا دارای پایان‌نامه نانو، هزینه شرکت در این رویداد ۱۰۰ هزار تومان است.
برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی http://www.karnostartup.ir/?m=blog&blogId=72 مراجعه کنید.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 154 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.189 seconds with 936 queries by yektaweb 3470