سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: اولین دوره مسابقه ایده های برتر مهندسی مکانیک برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۸ |
اولین دوره مسابقه ایده های برتر مهندسی مکانیک برگزار می شود

اولین دوره مسابقه ایده های برتر مهندسی مکانیک، یادواره حاج احمد متوسلیان، از 19 مهرماه 1396 در دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز می شود.
این مسابقه، 27 مهرماه جاری در سالن آمفی تئاتر دانشکده مهندسی مکانیک با داوری ایده ها و معرفی برترینها پایان می پذیرد.
رویداد مسابقه «ایده های برتر مهندسی مکانیک، یادواره حاج احمد متوسلیان»، ابتدای سال 1396 به محوریت دانشکده مهندسی مکانیک و حمایت مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران کلید خورد. هدف اصلی این رویداد، کمک به رشد فضای کارآفرینی کشور و پرورش ایده های جدید، خلاق، نوآور و دانش بنیان در رشته مهندسی مکانیک در قالب مسابقه تیمی است. در این مسابقه، دانشجویان با روند پیاده سازی و تجاری سازی یک ایده و تلفیق علم با صنعت آشنا می شوند. همچنین آشنایی با مهارت های مورد نیاز یک کارآفرین همانند مهارت های فردی و میان فردی و تفکر خلاق در فضایی دوستانه و پویا، از دیگر اهداف این مسابقه عنوان شده است.
گفتنی است این رویداد، در دو بخش مسابقه و آموزش برگزار می شود. در بخش آموزش که ابتدای سال جاری برگزار شد، دانشجویان طی یک دوره با مفاهیم کارآفرینی و ایده پردازی، مدل کسب و کار، تفکر خلاق و حل مساله، مهارت های ارتباطی، برنامه ریزی و تصمیم گیری، بازاریابی و برندینگ و نحوه مذاکره با سرمایه گذار آشنا شدند. در بخش مسابقه نیز در زمان مشخص، دانشجویان ایده های خود را به دبیرخانه تحویل دادند. در این بخش بیش از 200 نفر با 130 ایده در حوزه مهندسی مکانیک به صورت تیمی شرکت کرده اند که پس از داوری اولیه، 50 ایده به مرحله نهایی راه یافتند.
لازم به ذکر است مسابقه نهایی با الگوبرداری از آخرین روشهای ارایه و پرورش ایده در سطح جهان طراحی شده و شرکتکنندگان، آموزش می بینند چگونه با تفکر سیستمی و خلاق و روشهای حل مساله و نوآوری، ایده های خود را پرورش دهند.
سه تیم برتر، سه جایزه بیست میلیون تومانی از سوی مرکز رشد دانشگاه و صنعت، دریافت خواهند کرد و تیم های شرکت کننده و ایده های ارسال شده به دبیرخانه، به صنایع مورد نظر معرفی می شوند که تا حد امکان، حمایت صنایع برای آنان جذب گردد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 535 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.172 seconds with 963 queries by yektaweb 3535