رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: برگزاری هشتمین نشست هم اندیشی مشترک رؤسای محترم دانشکده ها و حوزه های ستادی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۶ |
برگزاری هشتمین نشست هم اندیشی مشترک رؤسای محترم دانشکده ها و حوزه های ستادی

هشتمین نشست هم اندیشی مشترک رؤسای محترم ددانشکده ها و حوزه های ستادی در سال 1396در روز دوشنبه 4 دی در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد. در این جلسه ضوابط و الزامات اجرای برنامه چهارم توسعه راهبردی دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 ضرورت بازنگری و تطبیق آئین نامه های دانشگاه (آموزشی،‌پژوهشی، اداری،‌مالی، ارزیابی و ...) با اهداف تحقق مأموریت های دانشگاه،‌مهمترین نکته مورد تأکید در این جلسه بود.
 لازم به ذکر است این نشست های هم اندیشی به صورت ماهیانه با حضور هیأت رئیسه محترم دانشگاه‌، رؤسای محترم دانشکده ها و گروههای مستقل و برخی از مدیران ستادی دانشگاه برگزار می شود و هدف آن هماهنگی و همگرائی در موضوعات کلان دانشگاه می باشد

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1352 بار   |   دفعات چاپ: 94 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789