سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: جشن تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۶ |
                 جشن تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی دانشگاه برگزار شد

دفتر استعدادهای درخشان با حمایت معاونت آموزشی دانشگاه، مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 96-95 را  پنجم دیماه 1396 در سالن شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار کرد.
در این مراسم که با حضور رییس دانشگاه، هیات رییسه، روسا و معاونین دانشکده ها و دانشجویان ممتاز برگزار شد، از 536 دانشجوی ممتاز و افتخارآفرین دانشگاه تقدیر شد. در مراسم تقدیر ابتدا دکتر برخورداری (رییس دانشگاه) به دانشجویان ممتاز و دانشگاه علم و صنعت ایران تبریک گفت و از همه کسانی که در این موفقیت دانشجویان، سهم و نقش داشتند تجلیل کرد. وی گفت: دانشگاه وظیفه مهمی به نام رسالت اجتماعی بر عهده دارد و در دنیا اثبات شده سرنوشت هر مملکتی را دانشگاه و دانشگاهیان تعیین می کنند
رییس دانشگاه خطاب به دانشجویان ممتاز دانشگاه گفت: در بین دانشجویان، شما نمونه هستید و با آمار و ارقام مشخص شده شما کسانی هستید که به نحو بسیار مطلوب و با مسئولیت بیشتری کار می کنید. وی تاکید کرد: کسی که خوب درس می خواند، برای مسئولیت های بزرگتر آماده می شود و در شما ممتازان، معمولا شوق تلاش و خدمت، بیشتر است و شمایید که سهم بیشتری در انجام رسالت اجتماعی برعهده دارید. مشکلات و کاستی ها هم هست ولی هنر این است که در بحبوحه کاستیها بتوانیم کار انجام دهیم
در ادامه حجت الاسلام ابراهیمی نژاد (مدیر دفتر نهاد نمایندگی مقم معظم رهبری در دانشگاه) سخنان کوتاهی ایراد کرد. وی با تبریک موفقیت تحصیلی دانشجویان، داشتن هدف خوب و متعالی و انسانی را از ملزومات موفقیت دانست و گفت: اولین عامل موثر و قطعی در موفقیت، داشتن همت  و سپس تدبیر و نیز داشتن افق نگاه بلند و چشم انداز است.
پس از آن، دکتر کلانتر (معاون آموزشی دانشگاه) سخنرانی کرد.وی فرزند ممتاز را موهبتی الهی دانست و به پدر و مادر و اساتید دانشجوان ممتاز و خود دانشجویان تبریک گفت. معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به رشد تعداد دانشجوان ممتاز دانشگاه، از برنامه های دانشگاه برای آوردن پروژه های تحقیقاتی و صنعتی به دانشگاه و نیز تصویب جذب 40 درصد دانشجویان استعداد درخشان بدون آزمون در دانشگاه علم و صنعت ایران خبر داد.
آخرین سخنران این مراسم، دکتر برزین پور (مدیر استعدادهای درخشان دانشگاه) بود که ضمن تشکر ویژه از ریاست و معاون آموزشی دانشگاه و تبریک به دانشجویان و اساتید آنها، گزارش کاملی از تعداد و تفکیک دانشجویان افتخارآفرین و ممتاز آموزشی و پژوهشی دانشگاه و درصد رشد آن نسبت به سال قبل ارایه کرد. وی در گزارش خود گفت: ممتازان آموزشی کارشناسی شامل سه جایگاه ممتازی در هر دانشکده از بین ورودی های 92 تا 95 به شرط گذراندن 30 واحد درسی و کسب حداقل معدل 16 در دو نیمسال؛ ممتازان آموزشی مقطع کارشناسی ارشد، شامل دو جایگاه ممتازی در هر دانشکده از بین ورودی های مهر 95 و بهمن 94 به شرط گذراندن حداقل 21 واحد با حداقل معدل 17 در دو نیمسال و ممتازان آموزشی مقطع دکتری شامل نفر اول هر دانشکده با بالاترین معدل دانشکده و شرط تصویب موضوع پایان نامه بوده اند. در بخش ممتازین پژوهشی نیز کسب حداقل 70 امتیاز برای مقطع کارشناسی، حداقل 120 امتیاز برای کارشناسی ارشد و حداقل 250 امتیاز برای مقطع دکتری (که حداقل 100 امتیاز آن می باید از مقالات ISI باشد) در نظر گرفته شده بود.
مدیر استعدادهای درخشان دانشگاه تعداد کل دانشجویان ممتاز را 536 نفر اعلام کرد و گفت: امسال در کل نسبت به سال قبل، 14 درصد افزایش تعداد ممتازین داشته ایم و به تفکیک مقطع تحصیلی، 9 درصد ممتازین در مقطع دکتری، 59 درصد کارشناسی ارشد و 34 درصد کارشناسی هستند.

اجرای موسیقی زنده، اجرای برنامه گروه نسیم قدر، پخش کلیپ، پخش سرود دانشگاه و گرفتن عکس یادگاری دیگر بخش های مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه بود.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1055 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.377 seconds with 965 queries by yektaweb 3567