اخبار و اطلاعیه‏ های آموزشی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

«حمایت از کالای ایرانی»

درباره‌ی سال ۹۷ سالــــی که از این لحظه آغاز می‌شود  آنچه مهم است، این است که همـــه بایــد سخت کار کننــد. بنــده در شعارهــای سالهـــا معمولاً مخــاطب را مسئولیــن قـــرار میدادم؛ امسال مخاطب، همه‌ی آحاد ملّت و از جمله مسئولین خواهند بود. مقدّمتاً عرض کنم، مسئله‌ی اقتصاد و فرهنگ و مسائل گوناگون همه مطــرح است لکـــن مسئلـــه‌ی اصلــــی مــــا امســــــال هم مسئلـــه‌ی اقتصــــاد و معیشت مردمـــــی است. همــــه باید تلاش کنند، همه باید کار کنند و محـور هم عبـــارت است از تولید ملّی؛ یعنی اگر چنانچه تولید ملّی را -با شرحـــی که ان‌شــاءالله در سخنــــرانی عــرض خواهم کرد- همـــه تعقیب کننــــد و دنبــــال‌گیـــری کننــــد، بسیـــاری از مشــــکلات اقتصــــادی، مشـــکلات معیشتــــیِ مردم -هم مسئلــــه‌ی اشتغال، هم مسئله‌ی سرمایه‌گذاری و بقیّه‌ی چیزها- حل خواهد شد. آسیبهای اجتماعــی به میـزان زیادی کاهش پیدا خواهد کرد؛ یعنی محور، تولید ملّی است. بنابراین اگر تولیــد ملّـــــی شتاب بگیرد، بسیــــاری از مشکلات حل خواهد شد. من این را محــور قرار دادم برای شعــار امسال؛ شعــــار امســال «حمایت از کـــالای ایرانی» است؛ سال «حمایت از کالای ایرانی». این فقط مربوط به مسئولین نیست؛ آحاد ملّت همه می‌توانند در این زمینـــه کمک بکنند و به معنـــای واقعی کلمه وارد میدان بشوند. البتّه این حمایت از پنج شش جهت، ابعاد مختلفـــــی دارد که این ابعـــاد را من ان‌شاءالله در سخنرانـی باز خواهم کرد و تشـــریح خواهم کرد و آنچـــه را که قشرهــای مختلف مردم و مسئولیـــنِ گوناگون کشور میتوانند انجام بدهند، ان‌شــاءالله مطــــرح خواهم کرد.
امیدوارم ان‌شاءالله خدای متعال کمک کند، هم به مسئولین، هم به مردم که بتوانند وظایف خودشان را به بهترین وجهی انجام بدهند و امسال این شعار را -که شعار «حمایت از کالای ایرانی» است- به معنای واقعی کلمه به تحقّق برسانند.

امروز: یکشنبه مورخ ۳ تیر ۱۳۹۷

:: قابل توجه دانشجویان واحد نور
:: اطلاعیه مهم در خصوص هزینه مصاحبه دکتری
:: برنامه زمانبندی مصاحبه دکتری پردیس دانشگاهی ورودی های 97
:: مسابقه فرهنگی کارکنان به مناسبت ماه شعبان / 26 اردیبهشت 1397
:: سفر خانوادگی اساتید، قطار گردشگری شمال/ 21 اردیبهشت 1397

:: برگزاری سمینار « تحلیل الگوهای نوین ارائه خدمات در صنعت آزمایشگاهی » ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۳ |
« سمینار تحلیل الگوهای نوین ارائه خدمات در صنعت آزمایشگاهی »
30 آذرماه، دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران

سمینار تحلیل الگوهای نوین ارائه خدمات در صنعت آزمایشگاهی به میزبانی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران در روز چهارشنبه مورخ 30 آذر 1396 و با حضور جمعی از اساتید دانشکده مهندسی صنایع، اعضاء شبکه تشخیص آزمایشگاهیان،خبرگان علوم آزمایشگاهی و مسئولین برخی از آزمایشگاه‌های شهرستان‌ها تشکیل گردید. در این سمینار که به ریاست دکتر علی صادقی تبار (عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی) رئیس هیئت مدیره شبکه تشخیص آزمایشگاهیان و ایفای نقش دو عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی صنایع دکتر رسولی و دکتر پیشوایی و حضور دکتر شفیعا، دکتر فتحیان و دکتر صاحبی برگزار شد، آخرین دستاوردها در حوزه الگوهای نوین ارائه خدمات در صنعت آزمایشگاهی طبی مورد بررسی قرار گرفت.
در ابتدای این سمینار دکتر ازقندی، مدیرعامل شبکه تشخیص آزمایشگاهیان، و دکتر صادقی تبار ضمن عرض خیرمقدم و خوشامدگویی به مهمانان، به بیان دلایل و ضرورت تشکیل نشست و تشریح دستور کار هم نشست پرداختند. در ادامه دکتر میرناطقی به تشریح روندهای مهم بازار صنعت آزمایشگاهی و تحلیل آنها پرداخته و برآوردی از آینده تقاضا به تفکیک بخش‌های دولتی و خصوصی ارائه کردند.
در قسمت دوم این سمینار نتایج مطالعات صورت گرفته در پروژه طرح‌ریزی استراتژیک شبکه تشخیص آزمایشگاهیان که با مدیریت دو عضو هیأت علمی دانشکده دکتر رسولی و دکتر پیشوایی انجام شده بود تشریح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بررسی نحوه فعالیت شبکه‌ای و طرق هم‌افزایی، مدل حاکمیت شبکه‌ای و نتایج مطالعات تطبیقی از جمله عناوینی بود که در بخش مورد به بحث و نظر گذاشته شد.
در ادامه جلسه هم‌اندیشی با موضوع چالش های حرکت به سمت الگوهای نوین ارائه خدمات در صنعت آزمایشگاهی ایران با مشارکت تمامی مدعوین برگزار گردید. در این هم اندیشی ابتدا مدعوین به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود نسبت به موارد مطح شده پرداختند.
در پایان هم نشست دکتر صادقی تبار ضمن تشکر و قدردانی مجدد از حضور تمامی مدعوین، به جمع بندی نکات مطرح شده در جلسه پرداخته و از تشکیل جلسات مشابه در آینده‌ای نزدیک و اجرای پروژه‌های مختلف جهت توسعه صنعت آزمایشگاهی کشور خبر دادند.

دفعات مشاهده: 477 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 3705