عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: برگزاری جلسه مشترک معاون آموزشی وزارت علوم با رییس و معاون آموزشی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ |
برگزاری جلسه مشترک معاون آموزشی وزارت علوم با رییس و معاون آموزشی دانشگاه

جلسه اختصاصی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با رییس، معاون آموزشی و تعدادی از مدیران پردیس های دانشگاه علم و صنعت ایران، دوازدهم دیماه 1396، در دفتر دکتر شریعتی (معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) برگزار شد.
در این جلسه، در زمینه تعاملات آموزشی دانشگاه با وزارت، بحث و تبادل نظر شد و در راستای سیاست های وزارت علوم و به منظور توانمندسازی، استفاده از ظرفیت های خالی دانشگاه و ایجاد فرصت های بهتر آموزشی، درخواست اخذ مجوزهای لازم برای پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی در پردیس 2 دانشگاه و نیز پذیرش دانشجو در برخی گرایش های مقطع کارشناسی ارشد در پردیس بین المللی دانشگاه در چابهار مطرح شد که دکتر شریعتی، دستور پیگیری این موارد را به واحدهای مربوط دادند.
همچنین از سوی دانشگاه از دکتر شریعتی برای شرکت در همایش «آموزش، برنامه ریزی و ارزیابی» دعوت به عمل آمد. این همایش 25 دیماه جاری در دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور معاون آموزشی وزارت عتف و برخی مسئولان وزارتخانه برگزار خواهد شد که در آن علاوه بر ارایه سخنرانی های کلیدی در حوزه های آموزش، برنامه ریزی و ارزیابی؛  «فرم امتیاز آموزشی» به اعضای هیات علمی دانشگاه تحویل داده خواهد شد. این فرم پس از قریب به یک سال پیگیری از طریق شورای مدیران آموزش، نهایی شده و قرار است در همایش مذکور، جهت اطلاع و نظرخواهی از اساتید، تحویل گردد.
گفتنی است در نشست مشترک دانشگاه با معاون آموزشی وزارت علوم، دکتر احمدیان (رییس پردیس 2 دانشگاه)، دکترنویدبخش (معاون آموزشی پردیس 2 دانشگاه)، دکتر شایانفر (رییس پردیس بین المللی چابهار دانشگاه) و مهندس پورمسگری (مدیر اجرایی پردیس بین المللی چابهار)، دکتر برخورداری و دکتر کلانتر را همراهی کرده بودند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1720 بار   |   دفعات چاپ: 96 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3749