رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: با حضور مشاور علمی رییس جمهور، همایش آموزش، برنامه ریزی و ارزیابی در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۴ |
 معاونت آموزشی دانشگاه علم وصنعت ایران، همایش «آموزش، برنامه ریزی و ارزیابی» را با حضور مشاور علمی رییس جمهور، دوشنبه بیست و پنجم دیماه 1396 در آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه برگزار می کند.
در افتتاحیه این همایش قرار است علاوه بر دکتر برخورداری (رییس دانشگاه) و دکتر کلانتر (معاون آموزشی دانشگاه)؛ دکتر رضا فرجی دانا (مشاور علمی رییس جمهور و رییس انجمن آموزش مهندسی) و دکتر حسین معماریان (رییس کرسی یونسکو در آموزش مهندسی) سخنرانی کنند.
در این همایش تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت ایران و کرسی یونسکو در آموزش مهندسی در جهت: 1) ارتقای کیفیت آموزش در حوزه مهندسی و 2) همکاری در برنامه ریزی درسی آتی برای مهندسان و ارزیابی کیفیت دوره ها به امضا خواهد رسید. همچنین دکتر بیژن معاونی (مدیر دفتر گسترش و برنامه ریزی درسی دانشگاه)، به ارایه گزارش و معرفی فرم ارزیابی آموزشی خواهد پرداخت. برگزاری جلسه «هم اندیشی با اساتید در ارزیابی رویه های موجود در آموزش»، بخش دیگر این همایش یک روزه معرفی شده اند.
لازم به ذکر است فرم اولیه امتیاز آموزشی، حاصل کار چندین جلسه شورای مدیران آموزش دانشگاه است که جهت اطلاع و اظهار نظر اساتید، در این همایش معرفی می شود و پس از دریافت نظرات اساتید و جمعبندی کلیه نظرات، در شورای آموزش و هیات رییسه دانشگاه مطرح خواهد شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1330 بار   |   دفعات چاپ: 93 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789