اخبار و اطلاعیه‏ های آموزشی

موارد گروه‌های آموزشی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

«اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال»

من شعـــار امســــال را « اقتصــــاد مقاومتی؛ تولید- اشتغــــال » قرار می دهم ؛ یعنی اقتصــــاد مقاومتــی عنوان کلی است، بعد تولید و اشتغال؛ این مجموع نقاطــی است که بایستی همــه بر روی آن متمــــرکز بشــــوند. مطالبـــه ی من و مطالبـــه ی مردم از مسئولین عزیز و محترم این است که بر روی این دو نقطه متمرکز بشوند و کارها را با برنامه ریزی انجام بدهند و انشاءا... در پایان ســـال نتـــایج آن را بتوانند به مردم گزارش کنند. امیدواریم که همــــه ی شمـــــا در تحت عنایات حضــــرت بقیه ا... (ارواحناه فداه) و با دعای ارواح مطهــــر شهیـــدان و امام بزرگوار، سال شاد و خوش و همراه با امنیت و رفاهی را برخوردار باشید و با خود داشته باشید.

امروز: شنبه مورخ ۵ اسفند ۱۳۹۶

:: بیانیه بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت 22بهمن 1396
:: نشست فرهنگی اساتید / یمن در مثلث ایران، عربستان و آمریکا / 26 دیماه 1396
:: نشست فرهنگی اساتید / آشنایی با نقشه جامع علمی کشور /4دی 1396
:: دیدار هیأت رئیسه و اساتید با تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) / 27آذر1396
:: نشست فرهنگی اساتید / نظام آراستگی محیط کار / 27 آذر 1396

:: حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۶ |
شرکت آب و فاضلاب منطقه دو شهر تهران آمادگی خود را جهت انجام پایان نامه های مقطع دکتری و کارشناسی ارشد در قالب عناوین ذیل اعلام می دارد. شایان ذکر است پروپوزال تائید شده در کمیته تحقیقات این شرکت در چهارچوب ضوابط و دستورالعمل های اداری حمایت مادی و معنوی صورت می پذیرد.
  • اندازه گیری میزان اثربخشی پروژه برون سپاری قرائت کنتور و ارائه مزایا و معایب آن در شرکت آب و فاضلاب منطقه دو شهر تهران.
  • ارائه راهکارهای افزایش درآمد جاری ناشی از فرایند قرائت کنتور در شرکت آبفای منطقه دو شهر تهران.
  • اندازه گیری میزان اثربخشی فعالیت های برون سپاری شده مرتبط با امداد حوادث و ارائه راهکار جهت ارتقا بهره وری فعالیت های جاری پست های امداد شرکت آب و فاضلاب منطقه دو شهر تهران
لازم به یادآوری است نماینده این شرکت در روزهای چهارشنبه هر هفته در دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه از ساعت 9 صبح مستقر بوده و آمادگی پاسخگویی به سوالات و ابهامات اساتید محترم و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را دارند.
دفعات مشاهده: 205 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.166 seconds with 1133 queries by yektaweb 3600