مطالب علمی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

«حمایت از کالای ایرانی»

درباره‌ی سال ۹۷ سالــــی که از این لحظه آغاز می‌شود  آنچه مهم است، این است که همـــه بایــد سخت کار کننــد. بنــده در شعارهــای سالهـــا معمولاً مخــاطب را مسئولیــن قـــرار میدادم؛ امسال مخاطب، همه‌ی آحاد ملّت و از جمله مسئولین خواهند بود. مقدّمتاً عرض کنم، مسئله‌ی اقتصاد و فرهنگ و مسائل گوناگون همه مطــرح است لکـــن مسئلـــه‌ی اصلــــی مــــا امســــــال هم مسئلـــه‌ی اقتصــــاد و معیشت مردمـــــی است. همــــه باید تلاش کنند، همه باید کار کنند و محـور هم عبـــارت است از تولید ملّی؛ یعنی اگر چنانچه تولید ملّی را -با شرحـــی که ان‌شــاءالله در سخنــــرانی عــرض خواهم کرد- همـــه تعقیب کننــــد و دنبــــال‌گیـــری کننــــد، بسیـــاری از مشــــکلات اقتصــــادی، مشـــکلات معیشتــــیِ مردم -هم مسئلــــه‌ی اشتغال، هم مسئله‌ی سرمایه‌گذاری و بقیّه‌ی چیزها- حل خواهد شد. آسیبهای اجتماعــی به میـزان زیادی کاهش پیدا خواهد کرد؛ یعنی محور، تولید ملّی است. بنابراین اگر تولیــد ملّـــــی شتاب بگیرد، بسیــــاری از مشکلات حل خواهد شد. من این را محــور قرار دادم برای شعــار امسال؛ شعــــار امســال «حمایت از کـــالای ایرانی» است؛ سال «حمایت از کالای ایرانی». این فقط مربوط به مسئولین نیست؛ آحاد ملّت همه می‌توانند در این زمینـــه کمک بکنند و به معنـــای واقعی کلمه وارد میدان بشوند. البتّه این حمایت از پنج شش جهت، ابعاد مختلفـــــی دارد که این ابعـــاد را من ان‌شاءالله در سخنرانـی باز خواهم کرد و تشـــریح خواهم کرد و آنچـــه را که قشرهــای مختلف مردم و مسئولیـــنِ گوناگون کشور میتوانند انجام بدهند، ان‌شــاءالله مطــــرح خواهم کرد.
امیدوارم ان‌شاءالله خدای متعال کمک کند، هم به مسئولین، هم به مردم که بتوانند وظایف خودشان را به بهترین وجهی انجام بدهند و امسال این شعار را -که شعار «حمایت از کالای ایرانی» است- به معنای واقعی کلمه به تحقّق برسانند.

امروز: جمعه مورخ ۲۷ مهر ۱۳۹۷

:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی و طرح تحول بزرگ اقتصادی کشور / 9 مهر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان در ماه های محرم و صفر/ 15 مهر و 13 آبان 1397
:: نشست اساتید مشاور و مدیران فرهنگی دانشکده ها با معاونت فرهنگی و اجتماعی /31شهریور1397
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها / 26 شهریور1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان ویژه اعیاد قربان و غدیر/ 30 مرداد 1397

:: حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۶ |
شرکت گاز استان گلستان آمادگی خود را برای حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد، رساله دکتری، اینترشیب و پروژه‌های پژوهشی مشترک که مرتبط با صنعت گاز باشد اعلام می‌دارد. همچنین لیست اولویت‌های پژوهشی این شرکت در سال 96 نیز به شرح ذیل اعلام می‌گردد. لازم به ذکر است سایر پیشنهادات پژوهشی خارج از لیست اولویت‌های اعلام شده نیز قابل بررسی می‌باشد. شماره تلفن های 31942353-017 و 31941355 -017 و ایمیل research.golestan.gas@gmail.com آماده پاسخگویی می‌باشند.
« عناوین اولویت های پژوهشی »

ردیف موضوع
1 ساخت تجهیزی پرتابل آنالیز آب هیترها قبل از تخلیه و اورهال جهت تشخیص خواص آب.

بررسی امکان استفاده از تجهیزات پرتابل جهت سنجش فاکتورهای موردنظر در آب هیترها.

2 اثرات مرکاپتان بر مواد غذایی.

(چه مقدار از گوگرد موجود در گاز طبیعی می سوزد (مرکاپتان) و چه اثری بر مواد غذایی دارد).

3 ایجاد زیرساخت و جایگزین مناسب حفاظت کاتدیک برای جلوگیری از خوردگی لوله های فلزی بدلیل ضعیف شده کلتار.

ارائه راهکارهای جایگزین بجاث تعویض پوشش در محل هایی که پوشش ضعیف شده است و سیستم حفاظت کاتدی نیز کفایت نمی کند.

4 بررسی و پیاده سازی مدیریت یکپارچه خطوط شبکه تغذیه و توزیع در استان.
5 استفاده از غلافهای غیرفلزی درچاههای حفاظت کاتدی.

بررسی مجدد طراحی و بکارگیری روشهای حفاظت کاتدی در سطح استان با توجه به تغییر سطح ایستایی و غلافهای چاهها و نوع بستر و چاه از لحاظ مرطوب یا خشک بودن.

6 بررسی تأثیرات اتصال یا عدم اتصال غلافهای فلزی در چاههای حفاظت کاتدی بر سازه چاه.
7 استفاده از غلافهای پی وی سی یا پلی اتیلن فشار قوی بجای غلاف فلزی در عبور از جاده ها به روش ترانشه بسته.
8 مدیریت انرژی و کربن.
9 پدافند غیرعامل.

دفعات مشاهده: 519 بار   |   دفعات چاپ: 45 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 3760