اخبار و اطلاعیه‏ های آموزشی

موارد گروه‌های آموزشی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

«اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال»

من شعـــار امســــال را « اقتصــــاد مقاومتی؛ تولید- اشتغــــال » قرار می دهم ؛ یعنی اقتصــــاد مقاومتــی عنوان کلی است، بعد تولید و اشتغال؛ این مجموع نقاطــی است که بایستی همــه بر روی آن متمــــرکز بشــــوند. مطالبـــه ی من و مطالبـــه ی مردم از مسئولین عزیز و محترم این است که بر روی این دو نقطه متمرکز بشوند و کارها را با برنامه ریزی انجام بدهند و انشاءا... در پایان ســـال نتـــایج آن را بتوانند به مردم گزارش کنند. امیدواریم که همــــه ی شمـــــا در تحت عنایات حضــــرت بقیه ا... (ارواحناه فداه) و با دعای ارواح مطهــــر شهیـــدان و امام بزرگوار، سال شاد و خوش و همراه با امنیت و رفاهی را برخوردار باشید و با خود داشته باشید.

امروز: شنبه مورخ ۵ اسفند ۱۳۹۶

:: بیانیه بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت 22بهمن 1396
:: نشست فرهنگی اساتید / یمن در مثلث ایران، عربستان و آمریکا / 26 دیماه 1396
:: نشست فرهنگی اساتید / آشنایی با نقشه جامع علمی کشور /4دی 1396
:: دیدار هیأت رئیسه و اساتید با تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) / 27آذر1396
:: نشست فرهنگی اساتید / نظام آراستگی محیط کار / 27 آذر 1396

:: حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۶ |
شرکت گاز استان گلستان آمادگی خود را برای حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد، رساله دکتری، اینترشیب و پروژه‌های پژوهشی مشترک که مرتبط با صنعت گاز باشد اعلام می‌دارد. همچنین لیست اولویت‌های پژوهشی این شرکت در سال 96 نیز به شرح ذیل اعلام می‌گردد. لازم به ذکر است سایر پیشنهادات پژوهشی خارج از لیست اولویت‌های اعلام شده نیز قابل بررسی می‌باشد. شماره تلفن های 31942353-017 و 31941355 -017 و ایمیل research.golestan.gas@gmail.com آماده پاسخگویی می‌باشند.
« عناوین اولویت های پژوهشی »

ردیف موضوع
1 ساخت تجهیزی پرتابل آنالیز آب هیترها قبل از تخلیه و اورهال جهت تشخیص خواص آب.

بررسی امکان استفاده از تجهیزات پرتابل جهت سنجش فاکتورهای موردنظر در آب هیترها.

2 اثرات مرکاپتان بر مواد غذایی.

(چه مقدار از گوگرد موجود در گاز طبیعی می سوزد (مرکاپتان) و چه اثری بر مواد غذایی دارد).

3 ایجاد زیرساخت و جایگزین مناسب حفاظت کاتدیک برای جلوگیری از خوردگی لوله های فلزی بدلیل ضعیف شده کلتار.

ارائه راهکارهای جایگزین بجاث تعویض پوشش در محل هایی که پوشش ضعیف شده است و سیستم حفاظت کاتدی نیز کفایت نمی کند.

4 بررسی و پیاده سازی مدیریت یکپارچه خطوط شبکه تغذیه و توزیع در استان.
5 استفاده از غلافهای غیرفلزی درچاههای حفاظت کاتدی.

بررسی مجدد طراحی و بکارگیری روشهای حفاظت کاتدی در سطح استان با توجه به تغییر سطح ایستایی و غلافهای چاهها و نوع بستر و چاه از لحاظ مرطوب یا خشک بودن.

6 بررسی تأثیرات اتصال یا عدم اتصال غلافهای فلزی در چاههای حفاظت کاتدی بر سازه چاه.
7 استفاده از غلافهای پی وی سی یا پلی اتیلن فشار قوی بجای غلاف فلزی در عبور از جاده ها به روش ترانشه بسته.
8 مدیریت انرژی و کربن.
9 پدافند غیرعامل.

دفعات مشاهده: 208 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >