:: چهارمین کنفرانس بین المللی دو سالانه مکانیک تجربی آغاز شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
چهارمین کنفرانس بین المللی دو سالانه مکانیک تجربی آغاز شد

چهارمین کنفرانس بین المللی دو سالانه مکانیک تجربی (X-Mech-2018 )، روزهای 24 و 25 بهمن ماه 1396 در سالن آمفی تئاتر دانشکده مهندسی مکانیک برگزار می شود.
این کنفرانس بین المللی دو روزه، توسط قطب علمی مکانیک جامدات تجربی و دینامیک وابسته به دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه و طبق سنوات قبل، با حضور جمعی از متخصصان و دانشگاهیان داخلی و خارجی برگزار می شود و هدف از آن ایجاد زمینه ‌ای برای تبادل ایده‌ ها در زمینه مکانیک جامدات تجربی  است.
در مراسم افتتاحیه این کنفرانس، ابتدا دکتر برخورداری (رییس دانشگاه)، به مدعوین و مهمانان این سمینار تخصصی خوشامد گفت. سپس دکتر محمودمهرداد شکریه (دبیر کنفرانس)، گزارشی از طراحی و برنامه‌های کنفرانس ارایه کرد. دکتر شکریه اهمیت این همایش تخصصی را گردهم‌ آوردن متخصصانی که کار تجربی در زمینه مکانیک جامدات انجام داده‌اند از اقصی نقاط جهان و به اشتراک‌گذاری پیشرفت‌ها و نوآوری‌های آنها در این زمینه تخصصی، ذکر کرد. در ادامه مراسم افتتاحیه، دکتر حمید احمدیان به عنوان مدیر قطب علمی مکانیک جامدات تجربی و دینامیک به معرفی این قطب علمی و فعالیت‌های آن در دانشکده مهندسی مکانیک پرداخت.
ارایه دو سخنرانی کلیدی توسط دکتر مجذوبی (از دانشگاه بوعلی سینا) و دکتر ورگانی (از دانشگاه پلی تکنیک میلان) از دیگر بخش های مراسم افتتاحیه بود.
بنابر توضیحات دبیر کنفرانس، مجموعاً 200 مقاله در حوزه تخصصی مکانیک جامدات تجربی به کنفرانس ارائه شد که پس از داوری، 135 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت. از این تعداد 92 مقاله به شکل پوستر و 43 مقاله در قالب شفاهی در چند سالن به طور موازی ارائه خواهند شد. محورهای مورد بحث در این کنفرانس، زمینه‌های مختلفی از تحقیقات آزمایشگاهی در مکانیک جامدات شامل الاستیسیته و پلاستسسیته؛ مکانیک ضربه؛ تجزیه و تحلیل تنش تجربی؛ سازه های سازگار/ سازگار با مواد و مواد؛ خستگی و پایداری؛ آکوستیک و ارتعاشات فنی؛ مکانیک شکستگی؛ شناسایی سیستم های مکانیکی؛ بارگذاری شدت بار بالا؛ سر و صدا و ارتعاشات؛ مواد پیشرفته و کامپوزیت؛ نظارت بر ماشین آلات/ وضعیت دوار؛ میکرو و نانو مواد؛ تست شوک و ارتعاش؛ تکنیک های نوری؛ دینامیک ساختاری؛ دینامیک خودرو؛ مکانیک فیلمهای نازک؛ روباتیک؛ بیومکانیک؛ ارزیابی های غیر تخریب و نانو مکانیک اعلام شده است.

:آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 310 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.187 seconds with 946 queries by yektaweb 3600