مطالب علمی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

«حمایت از کالای ایرانی»

درباره‌ی سال ۹۷ سالــــی که از این لحظه آغاز می‌شود  آنچه مهم است، این است که همـــه بایــد سخت کار کننــد. بنــده در شعارهــای سالهـــا معمولاً مخــاطب را مسئولیــن قـــرار میدادم؛ امسال مخاطب، همه‌ی آحاد ملّت و از جمله مسئولین خواهند بود. مقدّمتاً عرض کنم، مسئله‌ی اقتصاد و فرهنگ و مسائل گوناگون همه مطــرح است لکـــن مسئلـــه‌ی اصلــــی مــــا امســــــال هم مسئلـــه‌ی اقتصــــاد و معیشت مردمـــــی است. همــــه باید تلاش کنند، همه باید کار کنند و محـور هم عبـــارت است از تولید ملّی؛ یعنی اگر چنانچه تولید ملّی را -با شرحـــی که ان‌شــاءالله در سخنــــرانی عــرض خواهم کرد- همـــه تعقیب کننــــد و دنبــــال‌گیـــری کننــــد، بسیـــاری از مشــــکلات اقتصــــادی، مشـــکلات معیشتــــیِ مردم -هم مسئلــــه‌ی اشتغال، هم مسئله‌ی سرمایه‌گذاری و بقیّه‌ی چیزها- حل خواهد شد. آسیبهای اجتماعــی به میـزان زیادی کاهش پیدا خواهد کرد؛ یعنی محور، تولید ملّی است. بنابراین اگر تولیــد ملّـــــی شتاب بگیرد، بسیــــاری از مشکلات حل خواهد شد. من این را محــور قرار دادم برای شعــار امسال؛ شعــــار امســال «حمایت از کـــالای ایرانی» است؛ سال «حمایت از کالای ایرانی». این فقط مربوط به مسئولین نیست؛ آحاد ملّت همه می‌توانند در این زمینـــه کمک بکنند و به معنـــای واقعی کلمه وارد میدان بشوند. البتّه این حمایت از پنج شش جهت، ابعاد مختلفـــــی دارد که این ابعـــاد را من ان‌شاءالله در سخنرانـی باز خواهم کرد و تشـــریح خواهم کرد و آنچـــه را که قشرهــای مختلف مردم و مسئولیـــنِ گوناگون کشور میتوانند انجام بدهند، ان‌شــاءالله مطــــرح خواهم کرد.
امیدوارم ان‌شاءالله خدای متعال کمک کند، هم به مسئولین، هم به مردم که بتوانند وظایف خودشان را به بهترین وجهی انجام بدهند و امسال این شعار را -که شعار «حمایت از کالای ایرانی» است- به معنای واقعی کلمه به تحقّق برسانند.

امروز: سه شنبه مورخ ۲۲ آبان ۱۳۹۷

:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی و طرح تحول بزرگ اقتصادی کشور / 9 مهر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان در ماه های محرم و صفر/ 15 مهر و 13 آبان 1397
:: نشست اساتید مشاور و مدیران فرهنگی دانشکده ها با معاونت فرهنگی و اجتماعی /31شهریور1397
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها / 26 شهریور1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان ویژه اعیاد قربان و غدیر/ 30 مرداد 1397

:: معرفی متقاضیان طرح دانش آموخته وظیفه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۲ |
با توجه به اجرای بند «ب» توافق نامه شماره 65101/1/16/3799 مورخ 95/12/07 مابین وزیران محترم دفاع و پش.ن.م و علوم، تحقیقات و فناوری مقرر گردید تا تعدادی از سربازان دانش آموخته در قالب طرح دانش آموخته وظیفه (مشمول خاص) در آزمایشگاه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی همکار با بخش دفاع بکار گرفته شوند.
بدین منظور جهت اجرایی نمودن مفاد توافق نامه اسامی نفرات واجد شرایط ذیل در این داشنگاه محترم به این حوزه معرفی گردد:
1- فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد و دکتری که از وضعیت تحصیلی مناسبی برخوردار باشند.
2- دانشجویان در آزمایشگاه هایی از دانشگاه که با ودجا همکاری دارند بکارگیری شوند.
3- از مزایای کسر خدمت سربازی ( همکاران تحقیقاتی بخش دفاع) استفاده نکرده باشند.
4- بیش از دو ماه از تاریخ اعزام مشمولان به منظور معرفی و بکارگیری، فرصت باقی مانده باشد.
مدارک ذیل به پیوست معرفی نامه دانشگاه به این حوزه:
1- کپی آخرین مدرک تحصیلی
2- کپی کارت ملی و شناسنامه
3- برگه سبز اعزام ناجا
4- رزومه
دفعات مشاهده: 308 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 3772