حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: کسب رتبه اول توسط روابط عمومی دانشگاه در بین دانشگاههای کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳۰ |
کسب رتبه اول توسط روابط عمومی دانشگاه در بین دانشگاههای کشور

در نخستین جشنواره ملی آرمان برتر، روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران، در بین روابط عمومی های دانشگاه های کشور مقام اول را کسب کرد.
نخستین جشنواره ملی آرمان برتر، بیست و ششم اردیبهشت ماه 1397 و در آستانه روز ارتباطات و روابط‌ عمومی، در محل سالن رضوان سازمان صدا و سیما برگزار شد که بعد از بررسی گروه داوران حوزه روابط عمومی، روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران توانست رتبه نخست را در بین روابط عمومی دانشگاهای کشور احزار نماید و دکتر محمدقربان دکامین (مدیر روابط عمومی دانشگاه)، به عنوان «مدیر برتر روابط عمومی دانشگاه ها» انتخاب شد.

گفتنی است این جشنواره با حضور جمعی از پیشکسوتان، مسئولان و دست اندرکاران حوزه روابط عمومی برگزار شد. در این رویداد به برترین های مدیران و روابط عمومی های فعال در حوزه های مختلف کشور که بر اساس ارزشابی هیات داوران، بیشترین امتیاز را کسب کرده اند، تندیس ویژه و لوح تقدیر اعطا شد که در بین دانشگاههای کشور روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران برتر شناخته شد.
در این گردهمایی از جایزه ملی «آرمان برتر»، ویژه مدیران برتر روابط عمومی رونمایی شد. رونمایی از سامانه جامع روابط عمومی تحت عنوان «آرمان برتر»، رونمایی از کتاب گنجینه ارزش آفرینان ویژه جشنواره ملی آرمان برتر و اهدای تندیس و لوح تقدیر آرمان برتر به مدیرانروابط عمومی برتر در حوزه های اقتصاد، صنعت، فرهنگ، هنر و.. از دیگر برنامه های این گردهمایی بود.
آرمان برتر در نظر دارد همه ساله و با نظرخواهی از کارشناسان و دست اندرکاران تمامی حوزه ها، برترین های روابط عمومی را انتخاب و خورد تجلیل قرار دهد.
این موفقیت را به جناب آقای دکتر دکامین تبریک گفته و از خداوند منان برای ایشان آرزوی موفقیت های روزافزون را داریم.

دفعات مشاهده: 1029 بار   |   دفعات چاپ: 91 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3767