مطالب علمی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

«حمایت از کالای ایرانی»

درباره‌ی سال ۹۷ سالــــی که از این لحظه آغاز می‌شود  آنچه مهم است، این است که همـــه بایــد سخت کار کننــد. بنــده در شعارهــای سالهـــا معمولاً مخــاطب را مسئولیــن قـــرار میدادم؛ امسال مخاطب، همه‌ی آحاد ملّت و از جمله مسئولین خواهند بود. مقدّمتاً عرض کنم، مسئله‌ی اقتصاد و فرهنگ و مسائل گوناگون همه مطــرح است لکـــن مسئلـــه‌ی اصلــــی مــــا امســــــال هم مسئلـــه‌ی اقتصــــاد و معیشت مردمـــــی است. همــــه باید تلاش کنند، همه باید کار کنند و محـور هم عبـــارت است از تولید ملّی؛ یعنی اگر چنانچه تولید ملّی را -با شرحـــی که ان‌شــاءالله در سخنــــرانی عــرض خواهم کرد- همـــه تعقیب کننــــد و دنبــــال‌گیـــری کننــــد، بسیـــاری از مشــــکلات اقتصــــادی، مشـــکلات معیشتــــیِ مردم -هم مسئلــــه‌ی اشتغال، هم مسئله‌ی سرمایه‌گذاری و بقیّه‌ی چیزها- حل خواهد شد. آسیبهای اجتماعــی به میـزان زیادی کاهش پیدا خواهد کرد؛ یعنی محور، تولید ملّی است. بنابراین اگر تولیــد ملّـــــی شتاب بگیرد، بسیــــاری از مشکلات حل خواهد شد. من این را محــور قرار دادم برای شعــار امسال؛ شعــــار امســال «حمایت از کـــالای ایرانی» است؛ سال «حمایت از کالای ایرانی». این فقط مربوط به مسئولین نیست؛ آحاد ملّت همه می‌توانند در این زمینـــه کمک بکنند و به معنـــای واقعی کلمه وارد میدان بشوند. البتّه این حمایت از پنج شش جهت، ابعاد مختلفـــــی دارد که این ابعـــاد را من ان‌شاءالله در سخنرانـی باز خواهم کرد و تشـــریح خواهم کرد و آنچـــه را که قشرهــای مختلف مردم و مسئولیـــنِ گوناگون کشور میتوانند انجام بدهند، ان‌شــاءالله مطــــرح خواهم کرد.
امیدوارم ان‌شاءالله خدای متعال کمک کند، هم به مسئولین، هم به مردم که بتوانند وظایف خودشان را به بهترین وجهی انجام بدهند و امسال این شعار را -که شعار «حمایت از کالای ایرانی» است- به معنای واقعی کلمه به تحقّق برسانند.

امروز: پنجشنبه مورخ ۲۶ مهر ۱۳۹۷

:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی و طرح تحول بزرگ اقتصادی کشور / 9 مهر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان در ماه های محرم و صفر/ 15 مهر و 13 آبان 1397
:: نشست اساتید مشاور و مدیران فرهنگی دانشکده ها با معاونت فرهنگی و اجتماعی /31شهریور1397
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها / 26 شهریور1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان ویژه اعیاد قربان و غدیر/ 30 مرداد 1397

:: جوایز سال 2018 نشریه EJOR ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۶ |

در تیر ماه امسال در کنار برنامه‌های معمول بیست و نهمین کنفرانس اروپایی تحقیق در عملیات که در والنسیای اسپانیا برگزار گردید، نشریه European Journal of Operational Research (EJOR) مبادرت به انتخاب بهترین رساله دکترا، بهترین مقاله در EJOR و بهترین پروژه کاربردی در حوزه تحقیق در عملیات نمود.

برای آشنایی بیشتر دانشجویان تحصیلات تکمیلی و الگوبرداری مناسب، بهترین‌های انتخاب شده در ذیل معرفی گردیده‌اند:

AWT IMAGE معیارهای انتخاب بهترین پروپوزال دکتراAWT IMAGE

Outstanding PhD Thesis in Operational Research
(Last 3 years)

The Criteria for selecting the best dissertations are:
- Originality and novelty of the subject
- Pertinence of the subject for OR
- Depth and breadth for results
- Contributions to the theory and practice of OR
- Application and/or potential applicability of results

AWT IMAGE بهترین پروپوزال های دکتراAWT IMAGE
EURO DOCTORAL DISSERTATION AWARD
(EDDA 2018)
  1.  Thesis Title: Computation of Equilibria on Integer Programming Games
            PhD candidate: Margarida da Silva Carvalho
            Supervisor: Dr Joao Pedro Pedroso and Dr Andrea Lodi
  1. Thesis Title: Large Scale Network Optimization Steiner Tree Problems
           PhD candidate: Martin Luipersbeck
           Supervisor: Dr Ivana Ljubic and Dr Markus Leitner
  1. Thesis Title: Logistics Networks with Intermediate Stops-Designing Innovative and Green Solutions
          PhD candidate: Maximilian Schiffer
          Supervisor: Dr Gilbert Laporte and Dr Michael Schneider

AWT IMAGE بهترین مقاله در EJOR در سه حوزه مقالات مروری، تئوری و متدولوژی، کاربردهای خلاقانه تحقیق در عملیاتAWT IMAGE

EURO AWARD for the BEST EJOR PAPER
(EABEP 2018)
  1. Review Paper.
          Operational Research from Taylorism to Terabytes: A Research Agenda for the Analytics Age
          Authors: Michael J. Mortenson, Neil F. Doherty, Stewart Robinson

1. Theory and Methodology.
         Routing a Mixed Fleet of Electric and Conventional Vehicles
         Authors: Dominik Goeke, Michael Schneider

1. Innovative Applications of OR
          Stochastic Network Models for Logistics Planning in Disaster Relief