حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: چند انتصاب از سوی رییس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۰ |

چند انتصاب از سوی رییس دانشگاه

دکتر ذاکری (رییس دانشگاهدر احکام جداگانه ای در تاریخ 97/7/9 و برای مدت دو سال، افراد زیر را در سمت های درج شده منصوب کرد:
*دکتر مرتضی اسماعیلی در سمت های «عضو کمیته مدیریت عملکرد شورای راهبری توسعه مدیریت دانشگاه»؛ «عضو کمیته ساختار و فناوری های مدیریتی شورای راهبری توسعه مدیریت دانشگاه»؛ «رییس کمیته سرمایه انسانی و عضوشورای راهبری توسعه مدیریت دانشگاه» و «عضو کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم شورای راهبری توسعه مدیریت دانشگاه».

*دکتر علی صدر به سمت «عضو کمیته فناوری اطلاعات و هوشمندسازی اداری شورای راهبردی توسعه مدیریت دانشگاه»

روابط عمومی دانشگاه انتصابات فوق را به دکتر اسماعیلی و دکتر صدر تبریک گفته، توفیقات روزافزون آنان را آرزومند است.
Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 766 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3760