رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: حضور دانشگاه در یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۸ |

حضور دانشگاه در یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو

دانشگاه علم و صنعت ایران در «یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو»  که طی روزهای 21 تا 24 مهرماه 1397 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود، حضوری فعال خواهد داشت.
مطابق اعلام دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه، امسال 35 محصول از دانشکده های مختلف دانشگاه در غرفه 20 سالن خلیج فارس (44) به نمایش گذاشته خواهند شد.
شایان ذکر است ساعات کار نمایشگاه در روزهای مذکور از 9 صبح الی 17 می باشد و علاقمندان به حضور در نمایشگاه می توانند راس ساعت 30/8 صبح روزهای شنبه تا سه شنبه از مقابل درب اصلی دانشگاه با وسیله نقلیه در نظر گرفته شده به نمایشگاه عزیمت و راس ساعت 12 از نمایشگاه به سمت دانشگاه بازگردند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 375 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.26 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789