حدیث هفته
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286

:: برگزاری امتحانات میان ترم متمرکز دروس علوم پایه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۰ |

برگزاری امتحانات میان ترم متمرکز دروس علوم پایه

با توجه به اهمیت نحوه ارایه و کیفیت برگزاری کلاسهای دروس علوم پایه و به ویژه دروس ریاضی و فیزیک 1 و انجام ارزیابی های مستمر و استاندارد در این زمینه، امتحانات میان ترم متمرکز در تاریخهای 97/8/24 و 97/9/3 در محل مجتمع علوم پایه برگزار شد.
در این آزمون، 843 دانشجو در 18 گروه درسی ریاضی1 و 825 نفر در 15 گروه درسی فیزیک 1 در امتحانات شرکت کردند.
به منظور نظارت بر حسن برگزاری جلسات امتحان، دکتر ابوالفضل واحدی (معاون آموزشی دانشگاه)، از سالنهای جلسات بازدید کرد.
وی ضمن تشکر از عوامل برگزاری آزمون به خاطر برنامه ریزی های مربوط، بر استانداردسازی علمی این امتحانات در جهت تقویت آموزش دروس علوم پایه تاکید نمود. ایشان همچنین اشاره کرد رویکردهایی برای تشویق دانشجویان برتر در دروس علوم پایه در دست بررسی می باشد.

دفعات مشاهده: 242 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789