حدیث هفته
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286

:: فراخوان ثبت فعالیت های پژوهشی دانشجویان جهت ممتازین پژوهشی درمراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 97-96 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۸ |
فراخوان ثبت فعالیت های پژوهشی دانشجویان جهت ممتازین پژوهشی
درمراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 97-96

نظربه برگزاری سالانه مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی، معاونت آموزشی دانشگاه در نظر دارد مراسم مربوط به سال تحصیلی 97-96 را در سوم دی ماه سال 1397 برگزار نماید.
دانشجویان محترم کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که حداقل امتیاز لازم فعالیت های پژوهشی در سال تحصیلی 97-96 را جهت بررسی ممتازین پژوهشی کسب نموده اند، لازم است درخواست بررسی مدارک پژوهشی خود را  حداکثر تا تاریخ 97/9/20 (غیر قابل تمدید) در سامانه گلستان به آدرس http://golestan.iust.ac.ir به شرح مراحل ذکر شده در راهنمای تصویری پیوست بارگذاری و تایید نمایند. همچنین لازم است علاوه بر بارگذاری مستندات پژوهشی، فرم خلاصه فعالیت های پژوهشی  را تکمیل نموده  و با فرمت PDF در سامانه گلستان بارگذاری نمایند. درصورت داشتن سوال و هرگونه ابهام با شماره داخلی 5583 سرکارخانم فلکیان تماس حاصل نمایید.

شیوه نامه انتخاب دانشجویان ممتازین آموزشی
شیوه نامه انتخاب دانشجویان ممتازین پژوهشی
فرم خلاصه فعالیت های پژوهشی
راهنمای تصویری