حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: با حکم رییس دانشگاه، دبیر سیزدهمین دوره هیات ممیزه دانشگاه منصوب شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۹ |

با حکم رییس دانشگاه، دبیر سیزدهمین دوره هیات ممیزه دانشگاه منصوب شد

با حکم رییس دانشگاه، دکتر محمودمهرداد شکریه به عنوان «دبیر هیات ممیزه دانشگاه» منصوب شد.
دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، ضمن تقدیر از خدمات دکتر نوروزمحمد نوری (دبیر سابق هیات ممیزه دانشگاه)، طی حکم مورخ 18/10/97، دکتر محمودمهرداد شکریه را به عنوان «دبیر هیات ممیزه دانشگاه» منصوب کرد.
در بخشی از حکم رییس دانشگاه خطاب به دکتر شکریه آمده است: به استناد تبصره 3 ماده 5 دستورالعمل نحوه تشکیل هیات ممیزه دانشگاه و وظایف و اختیارات آن و با توجه به تجارب ارزنده مدیریتی جنابعالی به عنوان یکی از اساتید ممتاز در امر تحقیقات علمی و صنعتی دانشگاه علم و صنعت ایران، به موجب این حکم برای دوره سیزدهم هیات ممیزه به سمت «دبیر هیات ممیزه دانشگاه» منصوب می شوید.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک این انتصاب شایسته به دکتر شکریه، برای ایشان توفیقات روزافزون آرزو دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 539 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862