حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: برگزاری جلسه اختتامیه پروژه طرح جامع شبکه برق دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ |

برگزاری جلسه اختتامیه پروژه طرح جامع شبکه برق دانشگاه

جلسه اختتامیه پروژه طرح جامع شبکه برق دانشگاه، نوزدهم دیماه با حضور دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و توسعه منابع دانشگاه)، برگزار شد.
این جلسه پس از تائید تمامی گزارش­ها از سوی مدیریت دانشگاه، برگزار شد و در آن از مجریان و همکاران زیر پروژه ها و همچنین کارشناسان ادارات طرح­ های عمرانی و تدارکات، با اهداء لوح تقدیر، تشکر و قدردانی به عمل آمد.
گفتنی است پروژه طرح جامع شبکه برق دانشگاه، با هدف بررسی مشکلات فنی و مدیریتی شبکه برق دانشگاه و راه­های بهبود و ارتقاء بهره ‌وری آن، از سوی کلینیک برق ایران به شورای مدیریت راهبری سبز دانشگاه پیشنهاد شد که دو رویکرد مهم در خود داشت: 1) نگاه جامع به مشکلات موجود و مسیر آینده شبکه برق دانشگاه در معرفی زیر پروژه­ها؛ 2) ایجاد بستر کار گروهی میان اساتید دانشگاه در حل یک مسئله.
با موافقت شورای مذکور، تحقیقات در گروه­ های هفت­ گانه به مسئولیت دکتر موحدی (دانشکده مهندسی کامپیوتر)، دکتر فاضل دانشکده مهندسی راه ­آهن)، دکتر ماکویی (دانشکده مهندسی صنایع)، مهندس فهیمی پور، دکتر جلیلیان، دکتر جدید و دکتر شهرتاش (دانشکده مهندسی برق) و مدیر اجرایی دبیرخانه طرح (به مسئولیت مهندس خلیلی ­فر) آغاز شد.
بخش اول نتایج این طرح، فهرست عناوین و تجهیزات شبکه برق دانشگاه و وضعیت سلامت تجهیزات مذکور بوده است که مدیریت دانشگاه را در اداره بهتر شبکه برق کمک خواهد نمود. بخش دوم و مهم­تر این طرح، تهیه و تدوین شرح خدمات برای هرکدام از پروژه ­های دوازده­ گانه و اسناد مناقصه به همراه میزان نفر/ ساعت مورد نیاز و برنامه زمان ‌بندی برای اعلام فراخوان های جذب پیمانکار یا مشاور اجرایی بوده است.

عناوین این زیر پروژه­ ها مبتنی بر محورهای فنی و مدیرتی مورد نیاز برای بهبود و ارتقای شبکه برق دانشگاه به شرح زیر است:
1- جمع ­آوری و مرتب­ سازی اطلاعات شبکه برق موجود
2- جمع ­آوری و مرتب­ سازی اطلاعات از وضعیت سلامت و کارآیی شبکه و تجهیزات موجود
3- جمع ­آوری و مرتب ‌سازی اطلاعات از طریق مراجعه و اندازه ­گیری در شرایط بهره برداری
4- ایجاد بانک اطلاعاتی جامع و روزآمد برمبنای فرم­های اطلاعاتی
5- بررسی فرآیندهای مدیریت راهبری و توسعه شبکه برق دانشگاه
6- تحلیل و بررسی وضعیت موجود بهره ­برداری
7- ممیزی انرژی
8- ارائه راهکارهای بهبود وضعیت بهره ‌برداری
9- برنامه ریزی تعمیرات دوره ‌ای شبکه برق دانشگاه
10- ارتقاء سطح پایش و مدیریت راهبری در شبکه برق دانشگاه
11- طراحی و اجرای تعمیرات هوشمندانه شبکه برق دانشگاه