اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: پایان «نخستین نمایشگاه بین المللی شهر هوشمند» و « نخستین نمایشگاه بین المللی مسکن، شهرسازی و بازآفرینی شهری» ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۹ |

«نخستین نمایشگاه بین المللی شهر هوشمند» و «نخستین نمایشگاه بین المللی مسکن، شهـرسازی و بازآفرینی شهری» به کار خود پایان داد.

دانشگاه علم و صنعت ایران در این نمایشگاه، 19 دستاورد فناورانه خود (مربوط به پنج دانشکده معماری و شهرسازی، مهندسی عمران، مهندسی راه آهن، مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر) را در غرفه 211 شبستان مصلی ارائه داد. علاوه بر این دکتر بهزادفر (رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه) نیز یکی از سخنرانان کلیدی نمایشگاه بود که در روز 24 دی ماه با عنوان «شهر هوشمند و بازآفرینی شهری» سخنرانی کرد.

از بازدیدکنندگان از غرفه دانشگاه نیز می توان به مهندس اسلامی (وزیر راه و شهرسازی) اشاره کرد. شایان ذکر است این دو نمایشگاه به صورت همزمان طی روزهای 23 تا 25 دی ماه جاری در مصلی امام خمینی (ره) برگزار گردید.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 551 بار   |   دفعات چاپ: 102 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.53 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004