اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: بازدید دو نماینده مجلس شورای اسلامی از خوابگاههای دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ |

بازدید دو نماینده مجلس شورای اسلامی از خوابگاههای دانشگاه

دو تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، عصر شنبه، هجدهم اسفندماه 97 ضمن دیدار و گفت و گو با ریاست و معاون دانشجویی دانشگاه، از خوابگاههای دانشگاه بازدید به عمل آوردند.
خانم فاطمه سعیدی (عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی) و خانم طیبه سیاوشی شاه عنایتی (عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی)، ابتدا با حضور در دفتر رییس دانشگاه، با دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) و دکتر اکبری (معاون دانشجویی) در خصوص مسائل کلان آموزش عالی و بودجه سال آینده دانشگاهها به ویژه در بخش رفاهی دانشجویان بحث و تبادل نظر نموده و از اقدامات دانشگاه در جهت حل مشکلات دانشجویان در حوزه های صنفی و رفاهی تشکر و قدردانی کردند.
 سپس نمایندگان با همراهی دکتر اکبری (معاون دانشجویی) و دکتر دکامین (مدیر روابط عمومی دانشگاه)، از خوابگاه خواهران در داخل دانشگاه و خوابگاه بازسازی و آماده بهره برداری شده دانشگاه (خارج از دانشگاه) بازدید کردند. در ادامه، آنها با نمایندگان شورای صنفی دانشجویان و تشکل های دانشجویی گفت و گو کردند.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 476 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004