حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: عضویت 13 عضو هیات علمی دانشگاه در کارگروه های تخصصی مهندسی وزارت علوم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ |

عضویت 13 عضو هیات علمی دانشگاه در کارگروه های تخصصی مهندسی وزارت علوم

دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکامی جداگانه 13 تن از اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران را به عضویت در کارگروه های تخصصی رشته های مختلف مهندسی وزارت علوم منصوب کرد.
بر اساس این احکام آقایان دکتر تورج محمدی، دکتر محمدحسن بازیار، دکتر محمد سعیدی مهرآباد، دکتر محمدرضا ابوطالبی، دکتر محمدرضا مقبلی، دکتر حسین سرپولکی، دکتر مجیدرضا آیت اللهی، دکتر ابوالفضل واحدی، دکتر عباس عرفانیان امیدوار، دکتر محمدرضا جاهد مطلق، دکتر اسدالله آقاجانی، دکتر محمود مهرداد شکریه و دکتر احمد ماکویی به ترتیب برای مدت دو سال به عضویت کارگروه های تخصصی مهندسی شیمی، عمران، صنایع، مواد و متالورژی، پلیمر، مواد و متالورژی، مکانیک، برق، پزشکی، کامپیوتر، علوم ریاضی، مکانیک و صنایع منصوب شدند.
در بخشی از این احکام آمده است: آنچه که در دوره جدید مورد تاکید است، تعامل و هماهنگی تصمیمات در حوزه آموزش و پژوهش، توسعه آموزش عالی متناسب با بازار کار، نوآوری در روش های آموزش، شناسایی و رصد تحولات علم وفناوری، کمک به ارتقا و توسعه پژوهش های کاربردی و تقاضامحور، استفاده از ظرفیت نهادهای غیردولتی به ویژه انجمن های علمی، بومی سازی علوم و رشته ها بر حسب نیاز جامعه، تنوع بخشی به مدارج تحصیلی منطبق با استانداردهای جهانی و افزایش سطح مهارت دانش اموختگان است.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران ضمن عرض تبریک، برای این عزیزان توفیقات روزافزون آرزو دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 655 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3855