:: برگزاری کارگاه معرفی فرصت­ها و حمایت ­های مالی موسسه تبادلات آکادمیک کشور آلمان DAAD در دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۰ |

با هماهنگی معاونت بین‌الملل دانشگاه و نمایندگی موسسه DAAD معرفی فرصت­ها و حمایت ­های مالی موسسه تبادلات آکادمیک کشور آلمان DAAD، پنجم تیرماه 1398 در محل آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
در این کارگاه که با حضور بیش از 300 نفر از شرکت کنندگان مشتمل بر اساتید، محققان پسا دکتری و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد، نماینده موسسه DAAD (جناب آقای احمد کشاورزی) ضمن معرفی ساختار و شاکله همکاریها و تعاملات بین‌المللی این موسسه و بسترهای موجود مالی برای حمایت از محققان، پژوهشگران و دانشجویان مستعد در سراسر دنیا، به شرح جزئیات و چگونگی بهره­مندی متقاضیان از این حمایتها پرداخت. وی با ارائه نشانی‌ها، موتورهای جستجو و وبگاه‌های تعریف شده، سطوح مختلف بورس‌ها و حمایتهای مالی این موسسه را برای حاضران در جلسه معرفی و تشریح نمود.

در پایان جلسه نیز نماینده موسسه DAAD، دکتر موسوی میرکلائی (مدیر آموزش بین‌الملل دانشگاه) و دکتر دلیری (مدیر برنامه‌ریزی و همکاری‌‌های علمی بین‌‌المللی دانشگاه) به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.
لازم به ذکر است فایلهای ارائه نماینده موسسه DAAD، در وبگاه معاونت بین الملل بارگذاری شده است.

فایل pdf
 آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 326 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر