اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: با حضور رییس دانشگاه؛ همایش آموزشی و اجرایی صنعت امداد خودروی کشور برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۹ |

با حضور رییس دانشگاه؛
همایش آموزشی و اجرایی صنعت امداد خودروی کشور برگزار شد

به همت انجمن دانش آموختگان دانشگاه و انجمن صنفی شرکت های امداد خودرویی برون شهری کشور، همایش آموزشی و اجرایی صنعت امداد خودروی کشور با شعار «هم افزایی، باورمندی، نوآوری»، هجدهم تیرماه 1398 با حضور رییس دانشگاه و امدادگران خودرو از سراسر کشور در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
در این نشست مهندس سید محمدمهدی شفایی (دبیر همایش) به شرکت کنندگان خیر مقدم گفت. پس حجت الاسلام والمسلمین محمودی (رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی) سخنرانی کرد. وی در سخنانش به امدادگران گفت خدمت خود به جامعه را عبادت بدانند و خدمت صادقانه به مردم را موثر در زمینه سازی ظهور دانست. در ادامه، مهندس امیری  از بیمه تامین اجتماعی، در خصوص وضعیت و قوانین بیمه امدادگران خودرو توضیحاتی ارایه کرد. سپس دکتر سید مهدی حسینی (رییس انجمن صنفی شرکت های امداد خودرویی برون شهری کشور) به تبیین اقدامات این انجمن صنفی برای بهبود و ساماندهی وضعیت امداد خودروی کشور پرداخت. وی در سخنان خود به بیمه تامین اجتماعی امدادگران خودرو برای اولین بار در کشور، تلاش برای ارتقای دانش امدادگران از طریق دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه فنی و حرفه ای، انتشار کتاب امدادگر درجه دو به عنوان مرجع امتحانات ادواری امدادگران، صدور کد شناسه امدادگری و راه اندازی سامانه برای ارایه خدمات یکپارچه و... اشاره کرد. دکتر حسینی همچنین از ارایه آموزش به امدادگران خودرو توسط اورژانس کشور برای ارایه خدمات امدادی به اشخاص سانحه دیده خبر داد.
در ادامه این همایش، دکتر حبیب الله اکبری (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و رییس واحد دماوند دانشگاه) در سخنان کوتاهی از دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان دانشگاهی نام برد که هم در آموزش تئوری و هم عملی، موفق عمل کرده است. وی با تاکید بر لزوم ساماندهی مشاغل حرفه ای در کشور، توضیح داد در راستای ارتقا و بهبود عملکرد حرفه امدادگری خودرو در کشور با موافقت هیات رییسه دانشگاه توافق نامه کلی بین دانشگاه و انجمن صنفی شرکت های امداد خودرویی با مفاد آموزش نیروهای امدادگر توسط دانشگاه به امضا رسیده است. وی تصریح کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران با همه امکانات و دانش آموختگانش می تواند کمک حال این انجمن برای ارتقای کیفی این رسته شغلی باشد.
در ادامه همایش  آموزشی و اجرایی صنعت امداد خودروی کشور، دکتر علیرضا حاجی جباری از شرکت تندر امداد کارگشا، به توضیح اپلیکیشن «همکار آچار کار» (امدادرسان) و قابلیت های آن پرداخت. سپس دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، ضمن خیرمقدم گویی به مسئولان و شرکت کنندگان حاضر در همایش، یکی از وظایف دانشگاهها را اثرگذاری در اجتماع برشمرد و با اشاره به عبور دانشگاه از دانشگاههای نسل اول به نسل سوم و چهارم، این همایش را بخشی از رسالت دانشگاه در دوره فعالیت در نسل چهارم آن عنوان کرد و افزود: آمارهای در دسترس نشان می دهد تا دو دهه آینده،  25 درصد مردم شغل خود را از دست می دهند و این تغییر به دلیل کاهش تقاضای اشتغال نیست، بلکه معنی اش این است که بسیاری از مشاغل فعلی در دو دهه آینده از بین خواهند رفت و بسیاری از کسب و کارها الکترونیکی خواهند شد. به عنوان نمونه می توان به پست اشاره کرد که سه دهه پیش نقش جدی در زندگی ما داشت، ولی اکنون که فناوری به کمک افراد آمده، دیگر نیازی به ارسال نامه های کاغذی نیست.
رییس دانشگاه تاکید کرد: در بحث امدادرسانی خودرو نیز باید مطابق با نیاز جامعه و با استفاده از فناوری های نوین تحول و تغییر ایجاد کرد و در این راستا نیاز به آموزش مطابق با علم روز جدی است. وی سپس به معرفی دانشکده های مهندسی کامپیوتر، مهندسی پیشرفت و فناوری های نوین پرداخت و ضمن اعلام آمادگی کامل دانشگاه علم و صنعت ایران برای حمایت از صنعت امداد خودرو در قالب فعالیت های پژوهشی، مطالعاتی و آموزش امدادگران خودرو، گفت: خوشبختانه کانون دانش آموختگان دانشگاه نیز در این حوزه ها فعال است و رسالت اجتماعی دانشگاه را پیگیری می کند.
در ادامه این همایش، سردار احمدی میانجی (مدیرعامل موسسه کارآفرینی حکمت)، توضیحاتی درباره فعالیت این موسسه و حمایت های آن از ایده های برتر ارایه کرد. در خاتمه نیز مهندس مهدی خاتونی (رییس همایش و دبیر کل انجمن دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران) سخنرانی کرد. وی با تشکر از حضور همه مدعوین و شرکت کنندگان در همایش، با تاکید بر اینکه در 6 تا 10 سال آینده، صنعت امداد خودرو بر مبنای نیاز جامعه، کاملا متحول خواهد شد، گفت:  انتظار داریم سرعت، سهولت و کیفیت در این صنعت مد نظر باشد و بنابراین امدادخودرو باید بنا بر نیاز مردم متحول شود برای ایجاد این تحول نیز آموزش نیاز است. وی تصریح کرد: اگر این تحول دیرتر رخ دهد، جامعه خسارت خواهد دید.
مهندس خاتونی اعلام خبر آموزش اورژانس کشور به امدادگران خودرو را مهم و تحول آفرین توصیف کرد و در خاتمه تاکید کرد انجمن دانش آموختگان دانشگاه در صورت اقبال امدادگران خودرو، به هدایت و حمایت خود ادامه خواهد داد و دانشگاه نیز می تواند از ظرفیت های خود مانند آموزش الکترونیکی و راه اندازی رشته  های خاص و مرتبط استفاده نماید.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1352 بار   |   دفعات چاپ: 170 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.27 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991