مطالب علمی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: سه شنبه مورخ ۲۱ آبان ۱۳۹۸

:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
:: نشست فرهنگی اساتید و کارکنان / اکران فیلم سینمایی رد خون/ 15 مهر 1398
:: تست1
:: ثبت نام ورودی های سال تحصیلی ۹۸-۹۹
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ آداب و مراقبات عزاداری سید الشهداء (ع)/ 31 شهریور1398

:: برگزاری دوره DBA در صنعت خودرو با همکاری مشترک دانشکده صنایع و سازمان مدیریت صنعتی ایران و پردیس دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۶ |

با همکاری مشترک دانشکده مهندسی صنایع، سازمان مدیریت صنعتی ایران و پردیس دانشگاه علم و صنعت ایران اقدام به پذیرش دانشجو و برگزاری دوره DBA در نیمسال اول سال تحصیلی99-98 از طریق پردیس دانشگاهی مینماید. شرایط و مشخصات دوره به شرح ذیل میباشد.

هدف دوره:

هدف اصلی این دوره تربیت مدیران حرفه‌ای و آینده نگر در صنعت خودرو است که با دانش و مهارت‌های روز مدیریت کسب و کار آشنا شوند و بتوانند در مدل‌‌سازی، تدوین جهت‌گیری های راهبردی و همچنین حل مسائل واقعی محیط کار مؤثر باشند.

این دوره همچنین برای پاسخ دهی به نیاز تصمیم گیرندگان در صنعت خودرو طراحی شده است، تا آن ها را با دانش و متدولوژی های نوین در زمینه مدیریت کسب و کار در عرصه های مختلف آشنا کند تا بتوانند در نقش معمار سازمانی و همچنین مروج الگوهای روزآمد به طور موثر و کارآمد عمل نمایند.

مخاطبین دوره:

• مدیران ارشد، میانی و کارشناسان صنعت خودروسازی

طول دوره:

• 3 سال (6 ترم)

• 40 واحد درسی ( 640 ساعت آموزشی)

شرایط شرکت در دوره:

• دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مورد تأیید وزارت علوم

• دارا بودن حداقل سه سال سابقه کار در حوزه های مرتبط با مدیریت

• گذراندن دروس پیش نیاز برای دارندگان مدارک تحصیلی رشته های غیرمرتبط

• پذیرفته شدن در سنجش تعیین سطح و مصاحبه اختصاصی

واحدهای اختصاصی ( 40 واحد)

عنوان درس تعداد واحد     عنوان درس تعداد واحد
منابع انسانی و رفتار سازمانی 3 رویکردهای نوآورانه به رهبری سازمانی 2
برنامه ریزی استراتژیک 3 فنآوری اطلاعات و تحلیل داده ها 2
کیفیت فرایند 3 قابلیت اطمینان و ارزیابی عملکرد 2
تولید و عملیات 3 مدیریت مالی برای مدیران غیرمالی 2
مدیریت زنجیره تأمین و کیفیت 3 تحلیل اقتصادی 2
تفکر سیستمی 2 بازاریابی و توسعه محصول جدید 2
روش تحقیق 2 اخلاق و ارزش ها و مسئولیت اجتماعی 1
مدیریت ریسک و تصمیم گیری 2 پایان نامه 6

مدرک دوره:

به فارغ‌التحصیلان دوره گواهینامه مشترک دوره دکترای حرفه ای مدیریت کسب و کار (DBA) از طرف پردیس دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان مدیریت صنعتی اعطاء خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند با شماره تلفن 22052095-021 جناب آقای قربانعلی (سازمان مدیریت صنعتی) تماس نمایند.

دفعات مشاهده: 306 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 3991