مطالب علمی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: سه شنبه مورخ ۲۱ آبان ۱۳۹۸

:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
:: نشست فرهنگی اساتید و کارکنان / اکران فیلم سینمایی رد خون/ 15 مهر 1398
:: تست1
:: ثبت نام ورودی های سال تحصیلی ۹۸-۹۹
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ آداب و مراقبات عزاداری سید الشهداء (ع)/ 31 شهریور1398

:: انتصاب دکتر روزبه قوسی بعنوان «مدیر امور دانشجویان» ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۴ |

با حکم مورخ 98/07/24 ریاست دانشگاه، دکتر روزبه قوسی بعنوان «مدیر امور دانشجویان» منصوب گردیدند.
AWT IMAGE  انتصاب شایسته ایشان را صمیمانه تبریک عرض نموده، توفیقات روزافزون ایشان را آرزومندیم. AWT IMAGE

مدیریت، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع
دفعات مشاهده: 140 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 3991