مطالب علمی

امروز: جمعه مورخ 4 مهر 1399

:: فایل های صوتی مسابقه فرهنگی ویژه هفته دفاع مقدس
:: اطلاعیه دسترسی به اخبار مربوط به مصاحبه دکتری
:: - اطلاعیه تست ورود به جلسه و آزمایش میکروفن و وبکم​ مصاحبه غیر حضوری دکتری ۹۹
:: اطلاعیه مصاحبه دکتری ۱۳۹۹ دانشگاه علم و صنعت ایران - پردیس دانشگاهی
:: ساخت بومی رتور توربین بخار توسط شرکت دانش بنیان نیتکو و با حمایت دانشگاه علم و صنعت ایران

:: گزارش سخنرانی علمی « آشنایی با مهندسی مالی و چشم‌‌اندازهای توسعه آتی آن در ارتباط با سایر گرایش‌های مهندسی صنایع » ::
 | تاریخ ارسال: 1398/8/13 |

سخنرانی آقای دکتر عمران محمدی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی صنایع با موضوع  «آشنایی با مهندسی مالی و چشم‏‌اندازهای توسعه آتی آن در ارتباط با سایر گرایش‌های مهندسی صنایع[1]» روز دوشنبه 22 مهرماه 98 در آمفی تئاتر شهید شهبازی دانشکده صنایع ساعت 15- َ13:30 با حضور دانشجویان و اساتید برگزار گردید.

ایشان بهانه تشکیل این سمینار را ورود دانشجویان تحصیلات تکمیلی در گرایش مهندسی مالی و فعالیت اندیشکده و خوشه مهندسی مالی در دانشگاه مطرح نمودند.
در این جلسه آقای دکتر محمدی در ابتدا توضیحاتی مقدماتی برای آشنایی بیشتر مخاطبان با حوزه فعالیت­های مهندسی مالی را تشریح و تحلیل کردند. در این جلسه ضمن تحلیل دروس اصلی گرایش مهندسی مالی، تعاملات بین رشته‌ای آن با سایر گرایش‌های مهندسی مالی تبیین گردید. همچنین برخی حوزه‌های نوظهور و چشم‌اندازهای گرایش مهندسی مالی معرفی گردیدند. انتهای جلسه به صورت پرسش و پاسخ برگزار شد.

[1] - Introduction to financial engineering and its future development prospects, related to interdisciplinary areas with industrial engineering​
دفعات مشاهده: 384 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4212