مطالب علمی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: دوشنبه مورخ ۷ بهمن ۱۳۹۸

:: نشست و تبادل نظر با موضوع ارزیابی درونی کیفیت گروه آموزشی
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ کتاب: "فتنه ها"/ 16 دی 1398
:: برگزاری نشست مدیران محترم فرهنگی دانشکده ها با سرپرست محترم معاونت فرهنگی و اجتماعی / 17 دی 1398
:: همایش علم و دین، بررسی افکار و اندیشه های علامه جعفری / 4 دی 1398

:: گزارش سخنرانی علمی «کاربرد داده‌کاوی در مهندسی سلامت و ارگونومی» ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۰ |
گزارش سخنرانی « کاربرد داده‌کاوی در مهندسی سلامت و ارگونومی »

سخنرانی علمی تحت عنوان «کاربرد داده کاوی در مهندسی سلامت و ارگونومی»، توسط آقای دکتر روزبه قوسی (عضو هیأت علمی دانشکده صنایع) و مهندس علی چگینی (دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده صنایع)، روز دوشنبه مورخ 13 آبان ماه 98 ساعت َ13:30 الی 15 در سالن شهید شهبازی دانشکده صنایع و با حضور دانشجویان و فارغ‌التحصیلان برگزار گردید.

در این نشست ابتدا آقای دکتر قوسی کلیاتی درباره داده‌کاوی، کشف دانش و حوزه مهندسی سلامت (به ویژه سرطان سینه) به منظور آشنایی بیشتر حضار بیان نمودند و در ادامه مروری بر جدیدترین پژوهش‌های انجام گرفته در این زمینه داشتند. سپس داده‌های مطالعه موردی (مرکز تحقیقات سرطان سینه جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران) را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دادند و ضمن تشریح الگوریتم‌های بکار رفته برای داده‌ها، به تبیین قواعد و نتایج ارزشمند روش تحقیق داده‌کاوی پرداختند که می‌تواند نقش کلیدی در تشخیص سرطان سینه، بدون انجام آزمایش گران‌قیمت اصلی داشته باشد.
در پایان بخش اول سخنرانی، سوالات حضار مطرح گردید و توسط آقای دکتر قوسی پاسخ داده شد.

در بخش دوم سخنرانی، آقای مهندس علی چگینی ضمن ارائه مقدماتی پیرامون مهندسی فاکتورهای انسانی (ارگونومی) و نقش آن در اصلاح و بهینه‌سازی محیط، مشاغل و تجهیزات، به تشریح مجموعه کارهای آزمایشگاهی خود در آزمایشگاه ارگونومی پیشرفته دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه پرداختند. ایشان ضمن تبیین نتایجی همچون میزان قدرت عضلانی و خستگی داوطلبین، نتایج حاصل از مدل ترکیبی داده‌کاوی به منظور پیش‌بینی بازیابی عضلانی با کمک ویژگی‌های فردی را ارائه نمودند.
در پایان این سخنرانی، مقالات منتشره در مجلات بین‌المللی در زمینه دو مطالعه موردی فوق، مختصراً مورد اشاره قرار گرفت.
دفعات مشاهده: 227 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

مطالب مشابه

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4030