مطالب علمی
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

امروز: پنجشنبه مورخ 1 آبان 1399

:: اطلاعیه ثبت نام مجموعه وبینارهای پاییزانه والدگری ویژه اساتید و کارکنان و خانواده محترم ایشان / ۱۲مهر ۱۳۹۹
:: مسابقه ی فرهنگی ویژه هفته دفاع مقدس امروز چهارشنبه ۹ مهر ۹۹ از ساعت ۱۱:۰۰ الی ۱۴:۰۰ برگزار می گردد
::   مقاله علمی دکتر علی ملکی بالاترین ضریب تاثیرمقالات چاپ شده دانشگاه علم و صنعت ایران را به خود اختصاص داد
:: فایل های صوتی مسابقه فرهنگی ویژه هفته دفاع مقدس
:: اطلاعیه دسترسی به اخبار مربوط به مصاحبه دکتری

:: گزارش سخنرانی علمی «کاربرد داده‌کاوی در مهندسی سلامت و ارگونومی» ::
 | تاریخ ارسال: 1398/8/20 |
گزارش سخنرانی « کاربرد داده‌کاوی در مهندسی سلامت و ارگونومی »

سخنرانی علمی تحت عنوان «کاربرد داده کاوی در مهندسی سلامت و ارگونومی»، توسط آقای دکتر روزبه قوسی (عضو هیأت علمی دانشکده صنایع) و مهندس علی چگینی (دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده صنایع)، روز دوشنبه مورخ 13 آبان ماه 98 ساعت َ13:30 الی 15 در سالن شهید شهبازی دانشکده صنایع و با حضور دانشجویان و فارغ‌التحصیلان برگزار گردید.

در این نشست ابتدا آقای دکتر قوسی کلیاتی درباره داده‌کاوی، کشف دانش و حوزه مهندسی سلامت (به ویژه سرطان سینه) به منظور آشنایی بیشتر حضار بیان نمودند و در ادامه مروری بر جدیدترین پژوهش‌های انجام گرفته در این زمینه داشتند. سپس داده‌های مطالعه موردی (مرکز تحقیقات سرطان سینه جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران) را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دادند و ضمن تشریح الگوریتم‌های بکار رفته برای داده‌ها، به تبیین قواعد و نتایج ارزشمند روش تحقیق داده‌کاوی پرداختند که می‌تواند نقش کلیدی در تشخیص سرطان سینه، بدون انجام آزمایش گران‌قیمت اصلی داشته باشد.
در پایان بخش اول سخنرانی، سوالات حضار مطرح گردید و توسط آقای دکتر قوسی پاسخ داده شد.

در بخش دوم سخنرانی، آقای مهندس علی چگینی ضمن ارائه مقدماتی پیرامون مهندسی فاکتورهای انسانی (ارگونومی) و نقش آن در اصلاح و بهینه‌سازی محیط، مشاغل و تجهیزات، به تشریح مجموعه کارهای آزمایشگاهی خود در آزمایشگاه ارگونومی پیشرفته دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه پرداختند. ایشان ضمن تبیین نتایجی همچون میزان قدرت عضلانی و خستگی داوطلبین، نتایج حاصل از مدل ترکیبی داده‌کاوی به منظور پیش‌بینی بازیابی عضلانی با کمک ویژگی‌های فردی را ارائه نمودند.
در پایان این سخنرانی، مقالات منتشره در مجلات بین‌المللی در زمینه دو مطالعه موردی فوق، مختصراً مورد اشاره قرار گرفت.
دفعات مشاهده: 506 بار   |   دفعات چاپ: 61 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4227