مطالب علمی
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

امروز: یکشنبه مورخ 30 شهریور 1399

:: - اطلاعیه تست ورود به جلسه و آزمایش میکروفن و وبکم​ مصاحبه غیر حضوری دکتری ۹۹
:: اطلاعیه مصاحبه دکتری ۱۳۹۹ دانشگاه علم و صنعت ایران - پردیس دانشگاهی
:: ساخت بومی رتور توربین بخار توسط شرکت دانش بنیان نیتکو و با حمایت دانشگاه علم و صنعت ایران
:: خاتمه قرارداد «مطالعات شناسایی مخاطرات به روش هزید در پالایشگاه پارسیان»
:: کسب عنوان دانشگاه برگزیده کشور برای اولین بار در جشنواره بین المللی حرکت توسط دانشگاه علم و صنعت ایران

:: فراخوان ثبت فعالیتهای پژوهشی دانشجویان جهت ممتازین پژوهشی درمراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 99-98 ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/4 |
فراخوان ثبت فعالیت های پژوهشی دانشجویان جهت ممتازین پژوهشی
در مراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 99-98

نظر به برگزاری سالانه مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی، معاونت آموزشی دانشگاه در نظر دارد تا مراسم مربوط به سال تحصیلی 99-98 را در دوم دی ماه سال 1398 برگزار نماید.
دانشجویان محترم کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که حداقل امتیاز لازم فعالیت‌های پژوهشی در سال تحصیلی 99-98 را جهت بررسی ممتازین پژوهشی کسب نموده اند، لازم است درخواست بررسی مدارک پژوهشی خود را  حداکثر تا تاریخ 98/9/10 (غیر قابل تمدید) در سامانه گلستان به آدرس http://golestan.iust.ac.ir به شرح مراحل ذکر شده در راهنمای تصویری پیوست بارگذاری و تایید نمایند. همچنین لازم است علاوه بر بارگذاری مستندات پژوهشی، فرم خلاصه فعالیت های پژوهشی  را تکمیل نموده  و با فرمت PDF در سامانه گلستان بارگذاری نمایند.
دفعات مشاهده: 366 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4212