مطالب علمی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: یکشنبه مورخ ۱۷ آذر ۱۳۹۸

:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی بهمن98
:: اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98 پردیس دانشگاهی
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
:: نشست فرهنگی اساتید و کارکنان / اکران فیلم سینمایی رد خون/ 15 مهر 1398

:: برگزیدگان اولین مسابقه پوستر شوی کارآموزی دانشکده مهندسی صنایع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۱ |

اولین مسابقه پوستر شوی کارآموزی دانشکده مهندسی صنایع در روزهای شنبه و یک شنبه مورخ 2 الی 3 آذر ماه 98 با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با کارهای علمی و مسائل اجرایی کشور برگزار گردید. با برگزاری این رویداد علاوه بر القای هر چه بیشتر اهمیت دوره کارآموزی به دانشجویان به آنها این فرصت نیز داده شد تا از آموخته های علمی و فنی سایرین برای بالا بردن توان علمی و اجرائی خود بهره ببرند و از امکان تأثیر متقابل تئوری و عمل با نحوه رفع نیازهای اساسی و ضروری جامعه آشنا گردند.
نفرات برگزیده این دوره از مسابقه پوستر شو بر اساس معیارهایی از قبیل کیفیت نگارشی و تصویری پوستر، ماهیت تئوریک و عملی کارآموزی انجام شده، حجم کار انجام شده، قرابت کار انجام شده با آموخته های علمی دانشجو در مهندسی صنایع و غیره و با داوری برخی از اعضای محترم هیأت علمی به شرح زیر تعیین شده اند:
1- آقایان علیرضا پاییزی و پرویز نامدار فرزانه- تحلیل داده های موتور خودرو در شرکت ایپکو (اساتید محترم کارآموزی: جناب آقای دکتر قوسی/ سرکار خانم دکتر برزین پور)
2- آقای مهرداد راجی کرمانی- طرح بهبود و توسعه در شرکت صنایع گرماگستر (استاد محترم کارآموزی: جناب آقای دکتر قنادپور)
3- آقای جعفر پهلوانی - کنترل پروژه نجات مغروقه SL Star (استاد محترم کارآموزی: جناب آقای دکتر غضنفری)
به کلیه دانشجویان شرکت کننده در این رویداد لوح یادبود از طرف ریاست محترم دانشکده اعطاء می شود و از سه نفر برگزیده نیز طی مراسمی که متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد تقدیر به عمل خواهد آمد.
دانشکده مهندسی صنایع
دفعات مشاهده: 174 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4004