مطالب علمی

امروز: جمعه مورخ 4 مهر 1399

:: فایل های صوتی مسابقه فرهنگی ویژه هفته دفاع مقدس
:: اطلاعیه دسترسی به اخبار مربوط به مصاحبه دکتری
:: - اطلاعیه تست ورود به جلسه و آزمایش میکروفن و وبکم​ مصاحبه غیر حضوری دکتری ۹۹
:: اطلاعیه مصاحبه دکتری ۱۳۹۹ دانشگاه علم و صنعت ایران - پردیس دانشگاهی
:: ساخت بومی رتور توربین بخار توسط شرکت دانش بنیان نیتکو و با حمایت دانشگاه علم و صنعت ایران

:: برگزیدگان اولین مسابقه پوستر شوی کارآموزی دانشکده مهندسی صنایع ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/11 |

اولین مسابقه پوستر شوی کارآموزی دانشکده مهندسی صنایع در روزهای شنبه و یک شنبه مورخ 2 الی 3 آذر ماه 98 با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با کارهای علمی و مسائل اجرایی کشور برگزار گردید. با برگزاری این رویداد علاوه بر القای هر چه بیشتر اهمیت دوره کارآموزی به دانشجویان به آنها این فرصت نیز داده شد تا از آموخته های علمی و فنی سایرین برای بالا بردن توان علمی و اجرائی خود بهره ببرند و از امکان تأثیر متقابل تئوری و عمل با نحوه رفع نیازهای اساسی و ضروری جامعه آشنا گردند.
نفرات برگزیده این دوره از مسابقه پوستر شو بر اساس معیارهایی از قبیل کیفیت نگارشی و تصویری پوستر، ماهیت تئوریک و عملی کارآموزی انجام شده، حجم کار انجام شده، قرابت کار انجام شده با آموخته های علمی دانشجو در مهندسی صنایع و غیره و با داوری برخی از اعضای محترم هیأت علمی به شرح زیر تعیین شده اند:
1- آقایان علیرضا پاییزی و پرویز نامدار فرزانه- تحلیل داده های موتور خودرو در شرکت ایپکو (اساتید محترم کارآموزی: جناب آقای دکتر قوسی/ سرکار خانم دکتر برزین پور)
2- آقای مهرداد راجی کرمانی- طرح بهبود و توسعه در شرکت صنایع گرماگستر (استاد محترم کارآموزی: جناب آقای دکتر قنادپور)
3- آقای جعفر پهلوانی - کنترل پروژه نجات مغروقه SL Star (استاد محترم کارآموزی: جناب آقای دکتر غضنفری)
به کلیه دانشجویان شرکت کننده در این رویداد لوح یادبود از طرف ریاست محترم دانشکده اعطاء می شود و از سه نفر برگزیده نیز طی مراسمی که متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد تقدیر به عمل خواهد آمد.
دانشکده مهندسی صنایع
دفعات مشاهده: 593 بار   |   دفعات چاپ: 42 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4212