مطالب علمی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

امروز: چهارشنبه مورخ ۱۳ فروردین ۱۳۹۹

:: اولین جلسه مجازی معاونت فرهنگی و اجتماعی همزمان با شیوع ویروس کرونا 19 اسفند 1398
:: جشن میلاد حضرت زهرا(س)، گرامیداشت روز زن و مقام مادر، ویژه کارکنان خانم دانشگاه / 29 بهمن 1398
:: دورۀ کارشناسی ارشد آموزش مهندسی
:: نشست و تبادل نظر با موضوع ارزیابی درونی کیفیت گروه آموزشی
:: معرفی پورتال پایش

:: برگزاری کلاسهای کلیه مقاطع تحصیلی بصورت الکترونیکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۷ |

اطلاعیه مهم و فوری

در خصوص شیوه برگزاری کلاس های درسی  دانشکده مهندسی صنایع از 10 اسفند ماه 98 تا انتهای سال 1398

پیرو اطلاع رسانی های انجام شده  از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص احتمال شیوع ویروس کرونا و لزوم انجام تدابیر پیشگیرانه و نیز درخواست های گروه های مختلف دانشجوئی برای استفاده از امکانات غیر حضوری و بر اساس مصوبه شورای دانشگاه به اطلاع می رساند بمنظور اطمینان از تداوم صحت و سلامت دانشجویان عزیز، از روز شنبه دهم اسفند 1398، کلیه کلاس های درسی دانشکده در مقاطع مختلف تحصیلی، به صورت الکترونیکی و با استفاده از سامانه LMS ارائه خواهد شد. بدین ترتیب دانشجویان گرامی با اتصال به سامانه LMS از کلاس های آموزش الکترونیکی مربوطه استفاده خواهند نمود.
در این زمینه مرکز آموزش الکترونیکی ضمن ایجاد امکانات دسترسی و کاربری مربوطه برای کلیه دانشجویان، فایل راهنمای لازم را نیز در اختیار آنها قرار خواهد داد. در خصوص برگزاری کلاس های آزمایشگاهی، کارگاهی و عملی متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.
پیشاپیش بدلیل مشکلات احتمالی در برگزاری برخی کلاس‌ها بویژه در روزهای اولیه اجرای سیستم ، از همه شما  دانشجویان عزیز پوزش می‌خواهم. خواهشمند است موارد ابهام یا مشکلات احتمالی خود را از کارشناسان آموزشی دانشکده آقای مومنی با تلفن 73225059 در مقطع کارشناسی و سرکار خانم هادیان با تلفن  73225080   و سرکار خانم حنفی زاده 73225006  در مقطع تحصیلات تکمیلی سوال نمایید برای همه شما از درگاه ایزد منان ، صحت و سلامتی آرزومندم.

محمد فتحیان
رییس دانشکده
تلفن:   73225048
دفعات مشاهده: 177 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر