فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: فعالیت جهادی دانشگاهیان علم و صنعت برای مقابله با ویروس کرونا ::
 | تاریخ ارسال: 1398/12/27 |
فعالیت جهادی دانشگاهیان علم و صنعت برای مقابله با ویروس کرونا

​با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا، گروه ­های جهادی دانشگاه علم و صنعت ایران در کنار دیگر گروه­ها و جهادگران عرصه سلامت، وارد عمل شده و در اقدامی خداپسندانه و قابل تقدیر گروه جهادی مبارزه با کرونا را راه اندازی نموده اند.
به نقل از دکتر ارجمندی، مسئول پیگیری فعالیت های جهادی مبارزه با ویروس کرونای دانشگاه علم و صنعت، این حرکت جهادی در دانشگاه علم و صنعت ایران، یک حرکت داوطلبانه بوده که در آن گروه­ هایی از تشکل­ های دانشجویی، عموم دانشجویان، اساتید و کارکنان به صورت خودجوش در آن فعالیت دارند.

معاون فرهنگی و اجتماعی  افزود: از روز یکشنبه ۲۵ اسفند ۹۸، در قالب گروه ­های ۱۰ نفره و به مدت ۸ شب اقدام به عملیات ضدعفونی نمودن معابر و محله­ ها در مناطق هماهنگ شده شرق تهران از جمله محله نارمک، خیابان ­های اطراف دانشگاه علم و صنعت ایران، ایستگاه­ های اتوبوس، دستگاه­ های عابر بانک، باجه­ های تلفن و اماکن پرترددی که امکان آلودگی آنها با ویروس کرونا وجود دارد اقدام می ­گردد.
دانشگاهیان عزیز در صورت تمایل به شرکت در این اقدام جهادی در روزهای آینده می توانند با آقای راستی هماهنگی انجام دهند.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 1586 بار   |   دفعات چاپ: 158 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4247