مطالب علمی

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

امروز: چهارشنبه مورخ ۱۴ خرداد ۱۳۹۹

:: گزارش جلسه معاون فرهنگی و اجتماعی با مدیران فرهنگی دانشکده ها_۱۲ خردادماه ۱۳۹۹
:: گزارش جلسه معاون فرهنگی و اجتماعی با مدیران فرهنگی دانشکده ها_ ۱۲خرداد۱۳۹۹
:: مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی در امور بانوان منصوب شد
:: برگزاری جلسه معاون فرهنگی و اجتماعی با واحد خواهران هیات محبان الحسین(ع)
:: گزارش وبینار : "افزایش مهارت های فردی" (کنترل استرس، کنترل خشم، تقویت انگیزه)

:: فراخوان مدرسه بین‌المللی تابستانه دانشگاه پلی‌تکنیک مادرید اسپانیا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۴ |

In the wake of the COVID-19 pandemic, the UPM International Summer School is going virtual. Despite the circumstances, we want to continue in the spirit of previous UPM International Summer Schools with a new course delivery mechanism and substituting cultural immersion with an online Spanish language and culture offering with support from experienced UPM tutors.
Check out the trending technology courses and Spanish language and culture courses on offer for 2020. We look forward to meeting you virtually in Madrid. For more information, please consult the attached flyer in the following link:  https://drive.upm.es/index.php/s/umH3OZFy2bdN1PS, and our web page: https://blogs.upm.es/decatech/en/a-unique-opportunity-for-university-students/

We hope that you find our International Summer School interesting. Please, note that the application deadline is May 31st, 2020.

We would be happy to assist with registration and answer any questions at info.decatechupm.es <mailto:info.decatechupm.es> .

Yours sincerely
Rachel Elliott
UPM International Summer School
emailinfo.decatechupm.es