مطالب علمی
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

امروز: پنجشنبه مورخ 10 مهر 1399

::   مقاله علمی دکتر علی ملکی بالاترین ضریب تاثیرمقالات چاپ شده دانشگاه علم و صنعت ایران را به خود اختصاص داد
:: فایل های صوتی مسابقه فرهنگی ویژه هفته دفاع مقدس
:: اطلاعیه دسترسی به اخبار مربوط به مصاحبه دکتری
:: - اطلاعیه تست ورود به جلسه و آزمایش میکروفن و وبکم​ مصاحبه غیر حضوری دکتری ۹۹
:: اطلاعیه مصاحبه دکتری ۱۳۹۹ دانشگاه علم و صنعت ایران - پردیس دانشگاهی

:: فراخوان جذب نیروی انسانی و طرح جامع کارآفرینی پایدار ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/20 |

به اطلاع می‌رساند مرکز نوآوری و فنآوری‌های هوشمند شهری شهرداری تهران تینو مستقر در شهرداری منطقه ۴، اقدام به استخدام فوری نیروی انسانی با شرایط ویژه نموده است.
با توجه به تعطیلی مراکز آموزشی و دانشگاهها و تعطیلی بخشی از کسب و کارها این مرکز آمادگی خود را مبنی بر جذب ۳۰۰ نفر از جوانان مستعد در حوزه بازاریابی و فروش با شرایط ویژه و درآمد مکفی اعلام می‌دارد.
در همین راستا از کلیه علاقمندان، جوانان مستعد، تیم های دانشجویی جهت استفاده از خدمات متنوع و طرح جامع کارآفرینی مرکز نوآوری و فناوری های هوشمند شهری دعوت به عمل می‌آید تا در طرح فوق مشارکت نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی جلسات مصاحبه و آموزشی به شماره ۷۷۳۹۱۸۹۹ تماس حاصل فرمائید.

دفعات مشاهده: 276 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4219