اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: دومین نشست مشترک وزارت صمت، مجلس و دانشگاه علم و صنعت ایران، با موضوع تولید خودروی ملی برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/3 |

با حضور مسئولان دانشگاه علم و صنعت ایران و وزارت صمت، دومین نشست مشترک برای پیگیری تولید خودروی ملی، دوشنبه ۲ تیرماه ۱۳۹۹ در دفتر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
 در این جلسه که با حضور دکتر جبارعلی ذاکری (رییس دانشگاه علم و صنعت ایران)، علی نیکزاد ثمرین (نایب رئیس مجلس شورای اسلامی) و جمعی از مسئولان این دانشگاه و وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، موضوع تولید خودروی ملی پیگیری و بررسی شد.

در این نشست مقرر شد بین وزارت صنعت، معدن و تجارت (شامل ایدرو و معاونت امور صنایع این وزارتخانه) با دانشگاه علم و صنعت ایران، کمیته مشترکی تشکیل شود تا منجر به طراحی «پلت‌فرم ملی» برای ساخت خودروی ملی شود و دو طرف برای عملیاتی شدن این توافق به جمع بندی برسند.
لازم به ذکر است این جلسه در پی اعلام آمادگی مسئولان دانشگاه علم و صنعت ایران برای ساخت خودروی ملی و با دعوت و هماهنگی دفتر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شده است.

دفعات مشاهده: 1402 بار   |   دفعات چاپ: 193 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4212