مطالب علمی
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

امروز: جمعه مورخ 28 شهریور 1399

:: ساخت بومی رتور توربین بخار توسط شرکت دانش بنیان نیتکو و با حمایت دانشگاه علم و صنعت ایران
:: خاتمه قرارداد «مطالعات شناسایی مخاطرات به روش هزید در پالایشگاه پارسیان»
:: کسب عنوان دانشگاه برگزیده کشور برای اولین بار در جشنواره بین المللی حرکت توسط دانشگاه علم و صنعت ایران
:: اساتید برتر آموزشی
:: اطلاعیه نحوه استفاده از خدمات بیمه تکمیلی در تعطیلات تابستان ۹۹

:: برگزاری دومین وبینار ایستگاه صنعت تحت عنوان «حکمرانی در معادن و صنایع معدنی ایران با رویکرد اقتصاد مقاومتی» ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/5 |

دفتر فرهنگی دانشکده مهندسی صنایع با همکاری کانون دانش‌آموختگان و اساتید دانشکده مهندسی صنایع وبینار تحت عنوان «حکمرانی در معادن و صنایع معدنی ایران با رویکرد اقتصاد مقاومتی» توسط دکتر مرتضی هاشم‌پور (مدیرعامل و عضو هیئت مدیره مجتمع سنگان)  روز یک‌شنبه ۹۹/۰۶/۰۱ ساعت ۱۸ لغایت ۲۰ برگزار نمود.
دکتر هاشم‌پور به ارائه توضیحاتی درباره ساز و کار معادن و صنایع معدنی کشور و نکاتی درباره‌ی مشکلات معادن ایران و راه‌حل‌های مربوط به آن، نقص‌های قوانین مربوط به معادن، چگونگی ارتباطات بین صنعت معدن و دانشگاه پرداختند.
در پایان نیز ایشان به سوال‌های حاضرین در وبینار در این حوزه پاسخ دادند.
دفعات مشاهده: 185 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4212