مرام‌نامه اساتید

امروز: پنجشنبه مورخ 25 شهریور 1400

:: دانشگاه تهران میزبان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت
:: برگزاری جلسه کمیته برنامه ریزی دهمین جشنواره دانشگاهی حرکت
:: چاپ مقاله دکتر مهران رضایی در مجله Chemical Society Reviews با ضریب تأثیر ۵۴.۵۶۴
:: اطلاعیه تکمیلی ثبت نام، مدارک لازم ، شرایط و ضوابط ورودی های دکتری ۱۴۰۰ پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه ثبت نام ورودی های دکتری پردیس دانشگاهی سال۱۴۰۰

:: کسب موفقیت علمی در سطح بین‌المللی توسط دانش‌آموخته دکترای دانشکده مهندسی صنایع ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/14 |

دانشکده مهندسی صنایع انتشار کتب Imperfect Inventory Systems وInventory Control Models with Motivational Policies توسط آقای دکتر طالعی‌زاده را تبریک گفته و خواهان موفقیت روزافزون ایشان از خداوند بزرگ می‌باشیم. آقای دکتر طالعی‌زاده دانش‌آموخته دکترای دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران تحت راهنمایی استاد فقید مرحوم آقای دکتر آریانژاد می‌باشند. ایشان عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با درجه دانشیاری می‌باشند. مشاهده موفقیت‌های علمی دانش آموختگان دانشکده مهندسی صنایع در سطح بین‌المللی باعث افتخار دانشکده مهندسی صنایع می‌باشد.
 مدیریت، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده صنایع
دفعات مشاهده: 420 بار   |   دفعات چاپ: 54 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می‌باشد. نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می‌باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4331