مطالب علمی
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

امروز: جمعه مورخ 28 شهریور 1399

:: ساخت بومی رتور توربین بخار توسط شرکت دانش بنیان نیتکو و با حمایت دانشگاه علم و صنعت ایران
:: خاتمه قرارداد «مطالعات شناسایی مخاطرات به روش هزید در پالایشگاه پارسیان»
:: کسب عنوان دانشگاه برگزیده کشور برای اولین بار در جشنواره بین المللی حرکت توسط دانشگاه علم و صنعت ایران
:: اساتید برتر آموزشی
:: اطلاعیه نحوه استفاده از خدمات بیمه تکمیلی در تعطیلات تابستان ۹۹

:: برگزاری جلسه همکاری مشترک دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران با دانشگاه ولایت ایرانشهر ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/19 |

در راستای ارتقای اثربخشی صنعتی دانشکده مهندسی صنایع،عصر روز دوشنبه هفدهم شهریورماه ۹۹، اولین جلسه مشترک همکاری‌های علمی و صنعتی با دانشگاه ولایت ایرانشهر برگزار گردید. در این جلسه که با حضور آقایان دکتر فتحیان (ریاست محترم دانشکده صنایع)، دکتر قاسمی (ریاست محترم دانشگاه ولایت ایرانشهر)، دکتر محمد علیها (عضو محترم هیات علمی و سرپرست کارگاه جوش دانشکده صنایع)، مهندس قهرمانی (عضو هیات علمی دانشگاه سمنان و همکار مرکز جوش) و مهندس عبداله سپاهی (عضو هیات علمی دانشگاه ولایت) برگزار گردید، بر لزوم توسعه همکاری‌های مشترک علمی در زمینه آموزش‌های مهارتی و توانمندسازی از جمله جوش صنعتی، فعالسازی هسته فناور و فرآوری صنعتی خرما، صنعتی‌سازی فرآیندهای  کشاورزی، فرآوری و تولید انبوه گیاهان دارویی و معطر و سایر پتانسیل‌های استان سیستان و بلوچستان تاکید گردید. همچنین مقرر گردید طی ماه‌های آینده، سفر اعضای محترم هیات رئیسه و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع جهت بازدید میدانی از ظرفیت‌های منطقه‌ای ایرانشهر و جنوب استان صورت پذیرد.
دفعات مشاهده: 127 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4212