مرام‌نامه اساتید

امروز: پنجشنبه مورخ 25 شهریور 1400

:: دانشگاه تهران میزبان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت
:: برگزاری جلسه کمیته برنامه ریزی دهمین جشنواره دانشگاهی حرکت
:: چاپ مقاله دکتر مهران رضایی در مجله Chemical Society Reviews با ضریب تأثیر ۵۴.۵۶۴
:: اطلاعیه تکمیلی ثبت نام، مدارک لازم ، شرایط و ضوابط ورودی های دکتری ۱۴۰۰ پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه ثبت نام ورودی های دکتری پردیس دانشگاهی سال۱۴۰۰

:: برگزاری جلسه همکاری مشترک دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران با دانشگاه ولایت ایرانشهر ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/19 |

در راستای ارتقای اثربخشی صنعتی دانشکده مهندسی صنایع،عصر روز دوشنبه هفدهم شهریورماه ۹۹، اولین جلسه مشترک همکاری‌های علمی و صنعتی با دانشگاه ولایت ایرانشهر برگزار گردید. در این جلسه که با حضور آقایان دکتر فتحیان (ریاست محترم دانشکده صنایع)، دکتر قاسمی (ریاست محترم دانشگاه ولایت ایرانشهر)، دکتر محمد علیها (عضو محترم هیات علمی و سرپرست کارگاه جوش دانشکده صنایع)، مهندس قهرمانی (عضو هیات علمی دانشگاه سمنان و همکار مرکز جوش) و مهندس عبداله سپاهی (عضو هیات علمی دانشگاه ولایت) برگزار گردید، بر لزوم توسعه همکاری‌های مشترک علمی در زمینه آموزش‌های مهارتی و توانمندسازی از جمله جوش صنعتی، فعالسازی هسته فناور و فرآوری صنعتی خرما، صنعتی‌سازی فرآیندهای  کشاورزی، فرآوری و تولید انبوه گیاهان دارویی و معطر و سایر پتانسیل‌های استان سیستان و بلوچستان تاکید گردید. همچنین مقرر گردید طی ماه‌های آینده، سفر اعضای محترم هیات رئیسه و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع جهت بازدید میدانی از ظرفیت‌های منطقه‌ای ایرانشهر و جنوب استان صورت پذیرد.
دفعات مشاهده: 537 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می‌باشد. نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می‌باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4331