مطالب علمی
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها

امروز: جمعه مورخ 28 شهریور 1399

:: ساخت بومی رتور توربین بخار توسط شرکت دانش بنیان نیتکو و با حمایت دانشگاه علم و صنعت ایران
:: خاتمه قرارداد «مطالعات شناسایی مخاطرات به روش هزید در پالایشگاه پارسیان»
:: کسب عنوان دانشگاه برگزیده کشور برای اولین بار در جشنواره بین المللی حرکت توسط دانشگاه علم و صنعت ایران
:: اساتید برتر آموزشی
:: اطلاعیه نحوه استفاده از خدمات بیمه تکمیلی در تعطیلات تابستان ۹۹

:: تفاهم‌­نامه همکاری مشترک بین گروه اقتصاد و مدیریت دارو دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و گروه لجستیک و زنجیره تأمین دانشکده ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/20 |

تفاهم­‌نامه همکاری مشترک بین گروه اقتصاد و مدیریت دارو دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و گروه لجستیک و زنجیره تأمین دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران توسط طرفین امضاء و تبادل شد. هدف از تنظیم و اجرای این تفاهم‌نامه ایجاد همکاری و هم‌افزایی توانایی طرفین در ارائه خدمات و اجرای پروژه‌های مشترک علمی پژوهشی در زمینه‌های مطالعه، طراحی، و پیاده سازی سیستم های لجستیک و زنجیره تامین، فرآیندسازی و سایر حوزه‌های مشترک در صنعت داروسازی کشور می‌باشد. بدین ترتیب، امکان مشارکت‌های علمی دوطرفه فراهم شده و هر دو دانشکده می­‌توانند از توانمندی­های خود در راستای بهبود این مشارکت بهره ببرند. در همین راستا آقایان دکتر حسینی‌مطلق و دکتر یعقوبی به عنوان نمایندگان گروه لجستیک دانشکده مهندسی صنایع معرفی شدند.

دفعات مشاهده: 119 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4212