درباره معاونت::
کارگروه::
مدیریت ها::
مجلات علمی-پژوهشی و ISI::
قوانین و مقررات::
اخبار ورویدادها::
افتخارات::
تماس با ما::
کنفرانس ها و همایش های علمی

ششمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن-خردادماه 98
سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی-اردیبهشت ماه 98
اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین-اسفندماه 97

اولین همایش ملی فناوری فضائی و کاربردهای آن-بهمن ماه 97
کنفرانس بین المللی کامپوزیت: مشخصه سازی، ساخت و کاربردها-20 و 21 آذرماه 97

کنفرانس فرآیندهای نوین در مهندسی ماهواره، انرژی و نانوفناوری-دی ماه 97

چهل و نهمین کنفرانس ریاضی کشور-شهریورماه97

همایش بین المللی آلومینیوم ایران-اردیبهشت 97( IIAC2018)

همایش ملی شهرسازی تراکم ساختمانی و کیفیت محیطی-اسفند 96

اولین کنفرانس بین المللی منظر راههای شهری و برون شهری با رویکرد بومی سازی

ششمین همایش ملی توربین گاز-آذرماه 96

پنجمین کنفرانس ملی بتن خود تراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی-تیرماه 1396

بیست و پنجمین سمینار شیمی آلی ایران-شهریورماه96

اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع-خردادماه 96

دومین کنفرانس توسعه پایدار در سیستم های انرژی آب و محیط زیست-اسفندماه 95

دومین جشنواره ملی انرژی های تجدید پذیر-بهمن 95

اولین کنفرانس ملی مدیریت و مهندسی پیشرفت-دی ماه 95

پنجمین کنفرانس بین المللی کامپوزیت مشخصه سازی ساخت و کاربردها-دی ماه 95

یازدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت -دی ماه 95

:: ساخت بومی رتور توربین بخار توسط شرکت دانش بنیان نیتکو و با حمایت دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/22 |
شرکت دانش بنیان توربین سازان نیکان (نیتکو)، با حمایت شرکت هیرمند دانشگاه علم و صنعت ایران، موفق به بازطراحی و ساخت موتور توربین بخار با توان سه مگاوات شده است.
مهمترین ویژگی این توربین، داخلی سازی کامل رتور آن است. رتور مجموعه از شفت، دیسک، پره و شرود می‌باشد. طول موتور این توربین، ۱۸۲۰میلیمتر و قطر بزرگ آن حدود ۷۰۰ میلیمتر است و از ۱۴۴۲ پره که همگی در شرکت توربین سازان نیکان ساخته شده اند، تشکیل شده است. شفت و دیسک این رتور به صورت یکپارچه، ریخته گری و فورج شده است که به لحاظ فرآیند ساخت، یک فرآیند پیشرو در صنعت کشور محسوب می شود.
لازم به توضیح است که طراحی و ساخت موتورهای توربینی در اختیار چند کشور محدود پیشرفته دنیا و جزو صنایع با تکنولوژی بالاست و از گلوگاه های آن، بحث ساخت قطعات است که در این پروژه، دانش آموختگان دانشگاه با ساخت قطعات مورد نیاز رتور توربین، بر آن فایق آمدند.
رتور توربین ساخته شده به سفارش پالایشگاه تبریز بوده، بازطراحی و ساخت آن حدود دو سال به طول انجامیده و اکنون آماده بهره برداری و در نوبت رونمایی است.
گفتنی است شرکت توربین سازان نیکان (نیتکو)، متشکل از ۲۵ نفر از دانش آموختگان مقاطع دانشگاه علم و صنعت ایران از رشته های مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالورژی و مهندسی صنایع است. این شرکت در سال ۱۳۸۹ تاسیس و از سال ۱۳۹۴، دانش بنیان شده است. شرکت هیرمند (متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران) با خریداری ۵۰ درصد از سهام شرکت توربین سازان نیکان و تزریق مستقیم سرمایه و دانش به این شرکت، یاریگر این شرکت در اجرای پروژه های متعدد آن بوده و هست. این شرکت هم اکنون ۲۲ پروژه فعال دارد.
نیتکو به منظور ساخت، احیاء قطعات، تعمیرات اساسی و نوسازی توربین، پمپ،کمپرسور و قطعات مجموعه های وابسته و نیز تاسیسات مربوطه در صنایع نفت و انرژی فعالیت دارد.
دفعات مشاهده: 157 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

مطالب مشابه