فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: حضور مجازی دانشگاه علم و صنعت ایران در بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/26 |
حضور مجازی دانشگاه علم و صنعت ایران
در بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار

دانشگاه علم و صنعت ایران در بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار که از ۲۷ لغایت ۳۰ آذر و به صورت مجازی برگزار می شود، حضوری فعال دارد.
دانشگاه در غرفه مجازی خود در این نمایشگاه، در چهار محور زیر به معرفی دستاوردهای پژوهشی، فناورانه و صنعتی اعضا هیات علمی پرداخته است:
- معرفی حدود ۱۰۰ سرویس صنعتی قابل عرضه به صنایع مختلف
- معرفی بیش از ۱۲۵ فناوری ثبت شده در سامانه سافا برای ارزیابی TRL (ارزیابی سطح آمادگی فناوری)
- ارائه حدود ۲۷۰ پوستر الکترونیکی- صوتی مربوط به نتایج تحقیقات یا طرح های سه سال اخیر
- ارائه ۹ سخنرانی تخصصی صنعتی
از دیگر برنامه های دانشگاه می توان به برگزاری نشست معرفی الگوی خاص فرصت مطالعاتی دانشگاهی و پسا دکترای صنعتی در دانشگاه و نیز مذاکرات B۲B مستمر در حین برگزاری نمایشگاه اشاره کرد.
دانشگاهیان علاقه مند، به منظور کسب اطلاعات بیشتر و همچنین بازدید از غرفه مجازی، می توانند از روز پنج شنبه ۲۷ آذرماه از طرق زیر اقدام فرمایند:
- سامانه وزارت عتف: msrt-expo.ir
- سایت دفتر همکاری‌های علمی، صنعتی و  فناوری دانشگاه: industry.iust.ac.ir
- اینستاگرام دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه: IUST.Namaad.Expo

دفعات مشاهده: 636 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4247